Hol van a pozitív terhességi teszted ami a már megszületett babádat "jelezte"?
Abban a dobozban, amiben az "első" dolgokat gyűjtöm a fiunkról. Nos ez a No1. :-)
Pl. az első neki szóló hivatalos levél (ebben jött az adókártyája) vagy az első vonatjegye (regisztrációs jegy pontosabban)
Az elso gyereke a limlomos dobozunkban van. Ezt nem ugy kell kepzelni, mint egy szemettarolot, hanem gyakran koltoztunk es aminek nincs konkret helye (dolgozoszoba, konyha, furdoszoba), az a limlomos dobozba kerul. Ott van pl a jogositvanyom is. :-)
A masodik gyerekkel valo terhessegi teszt nem tudom hol van, arrol van foto, de a teszt szerintem nincs mar meg.
A Bobó dobozban(a kisfiam doboza ahol az első icuri picuri body-ja, rugija, cipője, az 1-es méretű pelusa, első cumija stb. van)Ha majd nagyfiú lesz biztosan jót fog nevetni ha meglátja, hogy milyen "óriási" dolgai voltak:D
Itt van a tejfog tároló dobozkánk is, de persze még fogacskák nélkül:)
Szerintetek az nagyon "ciki", ha mi egyaltalan nem vagyunk fogekonyak az ilyesmire? Ugy ertem a gyujtogetesre, emlekszedegetesre...
Szeretjuk a gyermekeinket, jol neveljuk oket, de most en teljesen komolyan ledobbentem, amikor olvastam, hogy miket osszegyujtogettek, ez valamiert nekunk egyaltalan eszunkbe sem jutott.
Nincs se babanaplo, se tejfog, se elso pelus, se elso ruha, se hivatalos level, se semmi. Azaz valami megis: ugy remlik, hogy az elso gyerek elso levagott hajtincset megtartottuk, illetve a karszalagokat is, csak azt nem tudom, hogy hol vannak. De semmi tobbet. Eszemben sem volt, igaz, nem is banom.
Most ez baj? Marmint ugyertem, hogy szinte mindenki elrakja ezeket a dolgokat, csak belolem hianyzik ehhez valami???
Utolsónak :
Elmondom, én miért raktározom el.
Anno rólam anyu semmit sem rakott el, és mikor kutattam az emlékeim közt, jó lett volna valami kézzel fogható dolog. Főleg, hogy lettek olyan barátaim, akiknek az első rajzaik, cuccaik, mind el voltak mentve. Fájt, hogy nekem nem.
Ekkor döntöttem el, én elteszem, és ha a gyerekem kéri, odaadom neki.
Ha nem kéri, akkor megmarad nekem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!