Hol van a pozitív terhességi teszted ami a már megszületett babádat "jelezte"?
Figyelt kérdés
Az enyém a gyógyszeres dobozba elrakva:-)2011. márc. 16. 20:55
1/17 anonim válasza:
A ruhásszekrény legfelső polcán.
2/17 anonim válasza:
Én kidobtam, mindkétszer mind a hármat, de a kuka előtt lefotóztam :) :)
3/17 anonim válasza:
Én befóliáztam és elraktam a baba naplójába.
4/17 anonim válasza:
Nekem még nincs meg a kicsi, de a teszt végleges helye egy dokitól kapott, aztán fel nem használt műanyag kémcsövecskében van :) A fotó meg megy a babanaplóba majd.
5/17 anonim válasza:
Én örzöm,mind a három gyermekemét:).Mindegyiknek benne van a babanaplojában:).Olyan jo ránézni,engem mindig boldogság önt el.)
6/17 anonim válasza:
A gyógyszeres dobozban, így mindig megörülök, amikor beleszaladok.
7/17 anonim válasza:
első: passz, valszeg kidobtam, lassan 12 éve lesz, utólag sajnálom
második: a hűtő melleti polcon, sajnálom kidobni (2 éves kiscsaj a "csik")
8/17 anonim válasza:
Az enyém is ott. a gyógyszeres dobozban.
9/17 anonim válasza:
Saját dobozába visszarakva és elcsomagolva a szekrénybe. Összesen 6 db, merthogy ennyit csináltam:)
10/17 anonim válasza:
Az enyém a babaszobában van, a komód felső fiókjában, ahova mindenfélét bedobálok. Többek között pl. ott van a kórházi karszalagja is, a lázmérők, a popsikrém minták, meg a babalátogatóktól begyűjtött borítékok között. :)
Nekem nem fér bele a babanaplóba, mert műanyag, de én is lefotóztam még aznap, h látszódjon a dátum is. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!