Anyukák! Mikor éreztétek úgy, hogy készek vagytok a gyerekvállalásra?
Figyelt kérdés
Hány évesek voltatok, milyen volt az anyagi háttér, mennyi ideje voltatok együtt a párotokkal, szóval minden érdekelne!2011. márc. 16. 13:17
11/11 anonim válasza:
22 vagyok a párom 27, mi 7 éve vagyunk együtt. 2 éve vettünk házat, persze hitelre, hisz máshogy nem lehet elkezdeni. Most együtt élünk, mind a ketten dolgozunk, most vagyok 20 hetes terhes.
Tervezett baba. Anyagilag ennél már nem igazán fogunk jobban állni, így most belekezdtünk, szerencsére a párom elég jól keres, nekem megvan a 2 év munkaviszonyom, így minden juttatást fogok kapni, ráadásul visszavárnak majd a munkahelyemen.
Én előbb is bevállaltam volna a babát, mert elég korán felébredtek bennem az anyai ösztönök, de direkt vártunk még egy kicsit, hogy meglegyen a munkaviszony is, ne kelljen majd annyira nélkülöznünk, ha jön augusztusban a baba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!