Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Verted már meg úgy a gyereked...

Verted már meg úgy a gyereked hogy vérzett valamije?

Figyelt kérdés

Félreértés ne essék,nem rólam van szó,én még gyerek vagyok nincs gyerekem,engem nem vernek csak kíváncsi vagyok rá mert az tök durva.

12/L

2011. márc. 13. 12:46
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
79%

Szia

Meg sehogy nem vertem meg a gyermekem es nem hiszem, hogy fogom, mert nincs ertelme.

Engem sem vertek, igy szamomra a veres nem termeszetes dolog.

2011. márc. 13. 12:48
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Anyámnak néha elborul az agya, olyankor valamiért én kapok.. Bár ez még régen volt, most már tudja, hogy visszaütnék, nem hagynám annyiban. Amúgy normális, csak türelmetlen..

Volt már párszor, hogy a keze nyomai ott maradtak a hátamon ahogy megütött. Szóval érted így feldagadt a nyoma.

Egyszer kiskoromban beleverte a fejemet az asztalba, felszakadt a szám

Több nem nagyon jut eszembe, általában csak pofozott..

15/L

2011. márc. 13. 12:50
 3/12 anonim ***** válasza:
79%
Nem soha én nagyon elítélem az ilyesmit. A kezét törném az ilyen szülőnek nevezett állatnak.
2011. márc. 13. 12:50
 4/12 anonim ***** válasza:
79%
Soha nem vertem meg, és nem is fogom!!El sem tudnám képzelni, hogy megverjem azt akit a világon mindennél jobban szeretek!!! Szavakkal is lehet fegyelmezni!
2011. márc. 13. 12:51
 5/12 A kérdező kommentje:

köszönöm mindenkinek a választ!

12 50-es jujj nagyon sajnálom :( felszakadt a szád?

utolsó: szerintem is be kéne dugni az ilyen szülőnek nevezett űrlényeket egy fekete szobába a négy fal közé ablakok nélkül...

2011. márc. 13. 12:54
 6/12 anonim ***** válasza:
39%
Én még régen a nevelőapámtól kaptam olyan pofont, hogy a szám is, orrom is vérzett. Édesanyám egyszer ütött meg, de akkor úgy, hogy a fülbevaló kiszakadt a fülemből. De azt megérdemeltem, mert nagyon gusztustalanul viselkedtem. De én mindig úgy voltam vele, hogy inkább anya üssön meg mint a férje. Nincs gyerekem, nem is szeretnék. De ha lenne, sosem bántanám. Ha már nevelésről van szó, inkább a "lelki terror" híve vagyok. Gondolok most itt arra, hogy inkább megszégyeníteném mások előtt, mint hogy otthon megverjem.
2011. márc. 13. 13:09
 7/12 A kérdező kommentje:
téged is sajnállak :-( olyan rossz az aki megveri a gyerekét mert már mást nem tud vele csinálni :( akkor gyerek nevelését nagyon elcseszte :( (mármint ha a verés rendszeres)
2011. márc. 13. 14:34
 8/12 anonim ***** válasza:
Dehogy is. Olyan fordult elő egyszer, hogy ki akartam venni valamit a szájából, és körömmel véletlenül belekap és vérzett neki egy pillanatra, de hát nyilván nem szándékos volt, és nem is verés következménye.
2011. márc. 13. 15:27
 9/12 anonim ***** válasza:
*belekaptam
2011. márc. 13. 15:27
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Az én fiam 17 hónapos. Ütöttem már a kezére, mikor a konnektorba nyúlkált, 20szor elhoztam onnan, 21szer visszament és csak azért is. De még csak nem is sírt, csak nézett rám, hogy mi van.

Viszont engem sokszor vert meg apám, napi rendszerességgel. Mindenért kaptunk, már azért is, ha egy hármast vittünk haza a suliból. Tesómat úgy megverte, hogy a füléből folyt a vér, mert elment locsolkodni húsvétkor. Anyámnak arccsonttörése lett, meg még sorolhatnám. Ált. bottal, vagy szíjjal kaptunk, de ha csak kézzel, akkor is ott volt a nyoma napokig a hátunkon....

2011. márc. 13. 17:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!