Lehet egy gyereket "éheztetni"?
A Béres csepp étvágyat csinál, felnőttként is tapasztaltam.
Vagy próbáld ki ezt, nekünk bevált és szívesen megeszi: [link]
Nem fog bejönni, mert egy idő után összeszűkül a gyomra és súlyosabb baj is lehet belőle.
Nem tudom próbáltad e már vagy történt veled, hogy éheztél és aztán enni akartál és nem tudtál.
Plusz ha nem jut szénhidráthoz, akkor leeshet a cukra, nőhet az aceton a szervezetébe, ami mérgező (mivel a zsírt bontja) és attól olyan rosszul van, hogy szintén kínszenvedés újra kezdeni az evést.
Úgyhogy én semmilyen körülmények közt nem vagyok az éheztetés híve.
Amit írtatok már mindent próbáltunk. Kicsit vérszegény volt az ősszel, aminek nagyon "örültem", mert hátha majd esszük a vasat megjön az étvágya. 3 hónapig ettük a Maltofer cseppet, C vitaminnal nem használt. Egyedül a Béres csepp volt az, amitől kb. 2 hétig jobb volt az étvágya. Minden létező vitamint próbáltunk, most épp a Béres Actival Kidet eszi, de nem használ. Már azt is próbáltam, hogy csak édeset adtam neki, mert azt régebben megette, de már azokat sem szívesen eszi. Sőt olyan is volt, mint amit az egyik válaszoló írt, hogy tényleg csak édességet kapott (tejszelet, túró rudi, joghurt),hogy legalább valami legyen a gyomrába, de így még inkább nem evett mást, sőt mostmár még a joghurt sem kell neki. Szóval tényleg egy kínszenvedés nálunk az evés. Már teljesen kivagyok, de két hét múlva megyünk gasztroszakrendelésre és talán ott majd kiderül, hogy miért is nem eszik.
Egyébként nem érdekelne ez a nem evés, mivel jókedélyű, aktív gyerek, csak nem lenne ilyen csontbőr.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!