Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Kiakadtam! Megkérdezik, mi...

Kiakadtam! Megkérdezik, mi lesz a gyermekünk neve, válaszolok, a kérdező, meg kérdés nélkül véleményez! Normálisak?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy a legfrappánsabb megoldás, hogy nem mondom meg.akkor is felháborító, hogy véleményezik az ízlésünket anélkül, hogy bárki kérdezné.

Igaz, jól odamondtam, mert azt válaszoltam, hogy még szerencse, hogy mi döntünk.

Erre elhallgatott.:)

(De dühös lettem.)

2011. márc. 6. 11:46
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
92%

Hát szerintem ez egyáltalán nem gáz név!!! Nálunk is terítéken volt pedig még ilyen szép hagyománya se lett volna hogy valakijét úgy hívták volna.

Miért lenne már gáz?? Volt Anti nevű ismerősöm nagyon bírtuk.

És szerintem is irtó nagy bunkóság azt visszaválaszolnia a kérdezőnek hogy ne már az tök gáz ugye ez vmi vicc...

Szerintem neki is xarul esne ha a neki tetsző névre így reagálnának...

az én tervezett nevemre is sokan egyből azt mondták hogy jaj ne már annyi SZÉP név van...(ergo amit én választottam az RUSNYA :)) Ambrus a fiam amúgy.

2011. márc. 6. 12:44
 12/27 A kérdező kommentje:
Ambrus-nagyon szép név!Hát, ez már csak így van-vagyunk még kevesen, akiknek az ilyen evilági nevek tetszenek, amiket nem minden bokorban találni-igaz a Ramszeszt se-Nagyon tetszik!Gratulálok hozzá!
2011. márc. 6. 12:48
 13/27 anonim ***** válasza:
63%

Imádom az ilyeneket, akik belekötnek abba, hogy ki milyen nevet ad a gyerekének.

Ne törődj már az ilyesmivel. Hadd legyen Ramszesz, majd szégyenkezzen "szegény". Az Antallal, Ambrussal nem fog szégyenkezni.

Erre van egy jó történetem:

Kb. 2 évvel ezelőtt Áron fiamat sétáltattam. (akkor még nem volt divatnév az Áron, nálunk Erdélyben most sem az) A parkban egy padra leültem, a babakocsiban aludt a kicsi. Egyszer odajön egy 4-5 éveske gyerek, nézegeti a kicsit, pár szót beszélgetünk. Egyszer csak odalép a nagymama, benéz ő is a kocsiba, elmondja az ilyenkor szokásos "milyen aranyos",stb. szöveget, majd megfogja a gyerek kezét és azt mondja neki:" Gyere STRAUSSZka, megyünk haza".

Na ilyenkor kimegy nálam a biztosíték.

2011. márc. 6. 13:20
 14/27 anonim ***** válasza:
55%

Jaj bocsi az offért ez nagyon poén :DDD Nekünk erdélyi magyar ismerősünket Trajánnak hívják, na nekem az is meredek...:D Bocsánat:)

Ambrus-anya voltam.

2011. márc. 6. 13:57
 15/27 anonim ***** válasza:
86%

Nem csúnya név. Gyereknek és felnőttnek is egyformán megfelel. Latin eredetű név. Jelentése: herceg, fejedelem.

Gondolom Ő lesz a Te kis " herceged". :)

Ne törődjön senki azzal, h mit mondanak mások. Egyik fülünkön be, másikon ki.

Lehetne ettől a névtől ezernyi furább, keresztnévnek nem igazán nevezhető nevet adni.

2011. márc. 6. 14:37
 16/27 krisztivan ***** válasza:
71%
A mi fiunk neve sem divatos.Mi nekünk nagyon tetszett de csak nekünk a családban.Amikor válaszoltam a név kérdésre legtöbben szörnyülködtek.A fiam neve Csege.Mindig mondtam hogy a Noel az miért is jobb?Nem tudtak rá válaszolni.Hozd őket zavarba és máris jobban érzed majd magad.
2011. márc. 6. 14:46
 17/27 anonim ***** válasza:
86%

Jé, Tóni lesz a baba :) Nem sok van mostanság az biztos :D Add azt a nevet, ami nektek tetszik, a többi nem számít. Legalább nem a 10. Bence meg Benedek lesz a homokozóban (bocsánat ez utóbbi, amúgy szép neveket viselőktől!).

Én is szívesen adtam volna, de nem passzol a vezetéknévhez. Hasonlóan régimódi nevű (Géza) gyerek anyukája :D

2011. márc. 6. 14:49
 18/27 anonim ***** válasza:
78%
Ugyan nem ez volt a kérdés, de nekem tetszik a Tónika:)
2011. márc. 6. 15:24
 19/27 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen rendben van ez a név. Számomra egyébként is nagyon kedves, mert Az imádott nagypapámat így hívják.

Adjátok bátran ezt a nevet, nagyon szép!

2011. márc. 6. 21:56
 20/27 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm a hozzászólásokat.Igazán jól esett.Lehet tényleg túlreagáltam a kedves ismerőst-pedig ilyen helyzetekben azért tudom a humoros oldalát nézni-ma nem sikerült.

Köszönöm mindenkinek még egyszer!

2011. márc. 6. 22:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!