Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mennyibe kerül ez a kocsi?...

Mennyibe kerül ez a kocsi? Gondolom húzós ára van.

Figyelt kérdés

[link]

a "java" változata tetszik, csak nincs feltüntetve ár, ha jól láttam.

szerintetek jó kocsi lehet?Ha picit rázósabb a terep, akkor is kihasználható?

van róla videó is:

http://www.youtube.com/watch?v=tsg2S6l2uSE

2011. márc. 2. 21:08
 1/6 anonim ***** válasza:

[link]

oké ez brendon de máshol se hiszem h olcsóbb lenne ez így komplett szettben...

Nem tudom,mennyire gondolsz nehéz terepre, nálunk rázósak az utak töredezettek a járdák sehol sincsenek eldolgozva a szegélyek stb. és hát eléggé pattogott benne a baba, le is cseréltük.

De ha ennyire nem rossz a terep, esetleg gyakran autóztok is, akkor praktikus mert kicsire csukódik és a hordi beköthető a kocsiba.

2011. márc. 2. 21:14
 2/6 anonim ***** válasza:

[link]

itt van egy pár, nem tudom benne van e pon t az amit keresel.

2011. márc. 2. 21:15
 3/6 A kérdező kommentje:

köszi...tényleg drága, ahogy gondoltam.

Kedves első, nektek ilyen volt?Hááát nálunk se túl sima a terep, pedig ez a kocsi eddig minden kritériumnak megfelel...Szóval ha vannak úthibák, magas padka, kisebb kátyúk, akkor hagyjam??

Mármint elég drága, de nagyon tetszik, hogy a sport rész két irányból feltehető, és hogy esernyőre csukható és e mellett a tolókarja egyben van...

2011. márc. 2. 21:21
 4/6 anonim ***** válasza:

Nézd csak.

http://www.youtube.com/watch?v=psdssPrdPjE

Ilyet vettem igaz használtan a neten 35 ezer ft-ért.

Hibátlan.

2011. márc. 3. 07:35
 5/6 anonim ***** válasza:

Szia az első vagyok , nem a szett volt csak maga a kocsi (se hordi se mózesünk nem volt mert addigra mire vettük már kinőttünk belőle).

Szóval 7-8 hós gyereket is rossz volt benne tolni de mondom,nálunk durva úthibák vannak, nem nagyváros hanem kis település. Meg az volt a baj hogy volt viszonyítási alapom (újszülöttként állítható rugózású fújós de bolygós bébé confortunk volt ami mint egy hajó elringatta a gyereket a nagy úthibákon is átment) csak hát azt meg macerás volt csukogatni, összecsukva is viszonylag nagy volt, ezért gondoltunk vmi kisebbre.

2011. márc. 3. 08:30
 6/6 A kérdező kommentje:

Köszi, igen, nekünk is nagy van jelenleg, lengyel, de olyan macerás, hogy nem is szeretem használni...nagy, nehéz, egyedül nem is boldogulok vele...de akkor ez sem éri meg annyira, pedig tényleg mindent tud, amit szeretnék, csak a kerekei lehetnének nagyobbak.

A graco se rossz, de az is túl nagy, és nem két irányból tolható...

2011. márc. 3. 15:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!