4d ultrahang mennyibe kerül? Jó gondolom hogy mindenhol más de mégis kb?
Figyelt kérdés
és egy sima ultrahang kép? 6hetes vagyok 2szer voltam ultrahangon de még a doki egyszer sem mutatta nekem a monitort, mért?? vagy azt külön kell kérni?2011. máj. 28. 08:13
1/10 anonim válasza:
nálunk mutatják.
Ilyenkor még 4Dre nem sok értelme menni, szerintem.
Egyébként úgy 10000től van, ha teheted olyan helyre menj, ahol nődoki vizsgál.
2/10 anonim válasza:
Nekem az elsö ultrahang SZTK volt ott ugy kellet mondani a dokinak,hogy szeretném én is megnézni.Utánna már magánrendelésre jártam és ott nekem volt külön monitorom amin láttam a babámat.Két éve volt akkor a 4d kép lemezzel 10.000ft volt.De én oda csak 26 hetesen mentem el mert akkor már szépen látszik a baba formája.
3/10 anonim válasza:
Ha jól emléxem, 12e Ft, ezért kaptunk felvételt és képeket dvd-n.
4/10 anonim válasza:
Utolsó vagyok. Nekünk minden UH vizsgálatot videó kazettán ideadott a doki. Mondjuk 10 ezerért adhatta is.Érdekes lesz majd visszanézni..:)
5/10 anonim válasza:
Én legutóbb 6000 Ft-ért láttam (nem, nem volt lepra hely)
Keress utána. Tényleg nagyon különböznek az árak.
6/10 A kérdező kommentje:
köszönöm, én SZTK-ba járok dokihoz és annál is maradok mert sajnos a magánorvos az nekünk luxus lenne..tudom hogy még nincs értemle 4d-re csak érdeklődöm, azért majd egyre szeretnék elmenni:)
2011. máj. 28. 09:19
7/10 anonim válasza:
Én is sztk-ba járok. Ha nem mutatja meg a képet, akkor kérd meg, hogy fordítsa feléd is, mert szeretnéd látni. Nekem 4-5 hetesen is megmutatta, pedig akkor még tényleg nem lehetett látni semmit.
32 hkm
8/10 anonim válasza:
Jah igen, a sima uh kép nálunk 1000ft, de a 10. hét óta mindig kórházban nézték a kötelező vizsgálatoknál. A 12. hetiről kaptunk képet ingyen, a 18. hetin azt mondták, hogy a kórháznak nincsen pénze papírra, a 29. hetin meg bunkók voltak :S De voltunk 4D-n is, az 10000ft volt. Van egy képünk a piciről, és a teljes vizsgálat dvd-n.
9/10 anonim válasza:
Nekem mutatják a monitort automatikusan, de szerintem ha megkéred tutira nem fognak kötekedni! Egy sima uh-kép 500 Ft, amit előre kell feladni postán! a Védőnőtől vagy a dokitól tudsz kérni csekket! A 4D ára 10.000+ képenként 500 Ft! Ezek a győri tarifák! Boldog babavárást!
10/10 A kérdező kommentje:
köszönöm:)
2011. máj. 29. 10:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!