A 18. heti ultrahang miért csak pár perc volt? ugy hallottam az 15 perc mindent megnéznek alaposan, nekem annyi volt mint a többi uh. Nem irt rá több értéket sem. Mindenhol ilyenek agy csak orvostol függ?
szia
ez valószínüleg orvostól függ.
nekem egy jó 10percig tartott, és a papiron volt legalább( min. ha jól emlékszem )10adat szerepel.
29hetes kismama, boldog babavárást
Nekegy egyik uhom sem haladta meg a másfél percet, úgyhogy te még jól jártl a pár perccel:-)
Minden uhon kicsit mást néznek, hol a nyakiredőt jobban, hol a gerincét jobban, hol a veséjét jobban, de nem hosszabb egyik sem a másiknál.
Én ma sokat mondok, ha 20 mpet voltam a 36 hetes uh alatt...
Szia!
Az én orvosom olyan, hogy jól megnézi a babát, alaposan, de a leletre alig ír vmit. Én nem is látom az monitort, a férjemet szoktam kérdezni, mi van (ő jól rálát). Ha kérdezek vmit válaszol a doki, de magától csak tudományosan belemélyed a monitorba. Egyébként pár perc alatt meg tud mindent nézni, lemérni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!