Istenhegyi úton a genetikai uh mennyibe kerül? Gondolom más is járt már ott. A honlapon nem találtam árakat.19 hetes vagyok.
Figyelt kérdés
2009. okt. 6. 19:32
2/6 A kérdező kommentje:
Istenhegyi Géndiagnosztikai Centrum a neve.
2009. okt. 6. 19:40
3/6 anonim válasza:
Én 1 éve voltam ott, 15-ért csinálták meg, kb 10-15 perc volt!
4/6 anonim válasza:
Szia!
14.000 ft volt nekem augusztus elején a 18.heti ultrahang. Kaptunk dvd-t róla, 3-4 kinyomtatott képet, sőt még egy pillanatra megnéztük 4d-ben az arcát, arrol is kaptunk egy kinyomtatott képet.
25-30 percet voltunk bent, várni rengeteget kellett, mert csúszás volt, de megérte:)
Nekem dr. Lintner Balázs csinálta az UH-t.
Kellemes babavárást:)
5/6 anonim válasza:
A XIV.Bolgárkerék u.3.-ba menj.Ott is 10000-15000 ft,a babát kb.20-30 percig nézik,ha van is csúszás,kibírható(kb.10-15 perc)kapsz lemezt az egész vizsgálatról,és nem csak egy pillanatra mutatják meg 4D-n,hanem megpróbálnak nagyon jó képeket készíteni róla(a felvételen ez is végig rajta van).2 gyerekes anyuka
6/6 anonim válasza:
Én pont most megyek csütörtökön pont oda, a Hadjdú Krisztinához. 14 ezret mondtak nekem. Szeritnem megéri, hogy ő nézze a babát, én nagyon nagyon sok jó dolgot hallottam róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!