Akinek 30év felett született az első babája tudatos volt, vagy "így jött össze"? Hány éves voltál?
Én szívem szerint már 16 évesen szültem volna, persze tudtam, hogy még nem lehet.
21 évesen akartam szülni, nem jött össze, lett 25, akkor sem jött össze, gondoltam már 30 alatt úgysem szülök, hisz nem találtam meg a párom.
Aztán hirtelen janár 11-én meglett a neten, április 15-én hozzá költöztem, szeptemberben teherbe estem és 29,5 évesen megszültem első lányunk, majd rá 21 hónapra a másodikat is.
Én szültem volna előbb is, de ekkorra érett be a dolog. Én szívesebben szülnék előbb, ha lehetne választani, úgy érzem sokkal több türelmem lenne hozzájuk, mint most.
31 voltam amikor megszületett a kisfiam, és majdnem 34 leszek, mire a tesó érkezik. 14 éves a kapcsolatunk. .
Tudatos volt a döntésünk. Nekünk az volt a legfontosabb, hogy legyen hova érkezzen a gyermek. Amint felépültük a házunkat belefogtunk a babaprojektbe, és egyből meg is fogant a baba.
Én csak 28 voltam az elsőnél, másodiknál 37 .
A mai eszemmel nem szülnék 30 alatt, bár a kisfiam becsúszott, nem volt tervezve.
De most sokkal érettebnek érzem magam, mint 28 évesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!