Akinek 30év felett született az első babája tudatos volt, vagy "így jött össze"? Hány éves voltál?
30 évesen akartam gyereket, de egy súlyos betegség közbeszólt. Gyógyultan, egészségesen akartam babát. 1,5 év próbálkozás után sikerült úgy, hogy tudatosan, tavaszi születésű kisfiút terveztünk. Most lesz 2 éves.
Gyönyörű, okos, korához képest nagy, és nagyon nagy boldogság.
Apukája 50 én 34 voltam, amikor született egy megalapozott, 10 éves kapcsolatba, 2 éves házasságba. :)
Senki, semmilyen kivetnivalót nem talált benne, sőt! Ha valaki beszólna e miatt, valószínűleg kinevetném. :))
Szia!
Nekem így jött össze. 25 évesen rajta voltunk a babán, de csak 5 év után sikerült. Azóta én, a ”meddő” nő még 2 babát szültem. A legkisebb igazi bónusz, 6 hónapos, 38 évesen szültem.
Mi 30 évesen házasodtunk össze. Addig utazás, buli lakásvásárlás, karrier, másoddiploma...
A fiamat 31 évesen, a lányomat 33 évesen szültem. Nem bántam meg a "késői" gyerekeimet.
37 leszek, mire megszületik :-)
Tudatos volt. Tavaly nyáron mondtuk, hogy most már jöhetne, és jött is .-)
Addig ezer más dolog is kellett! Most jön a hab a tortára :))))
32 éves leszek mire megszületik. 6 éves házasságba. 29 évesen kezdtünk a babaprojektbe, akkorra lett kész a ház, mert anyukáméknál szorongtunk1 szobába, oda nem szültem volna még pénzért se. Az élet közbeszólt 2 évet vártunk mire nagy nehezen összejött. Hiába akar az ember 20-on évesen szülni , ha nincs hova, nincs kinek, nincs miből-mire. Ez van ezt kell elfogadnunk!
17 hetes KM.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!