Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Én szeretnék tippeket kérni...

Én szeretnék tippeket kérni töletek, hogy nevezem el a babámat? Van már egy kisfiam 3éves, öt Márknak hivják! A vezetéknév Kiss tehát szinte minden név illik hozzá! (fiu lány név kell)

Figyelt kérdés
Julius 17re várom a abát,de amint megtudom a nemét szeretném elnevezni!A fiamnál is igy tettem és jó volt beszélni hozzá a nevén szolitani!Már akkor egyéniség lett számomra(föleg a név hatására)Sokan hülyének néznek vagy azt mondják ráér a szülésig eldönteni de én akkor is szeretném már a további pár hónapan hivni valahogy!Bensöségesebb!!!Szeretek hozzá beszélni pedig ugyse érti de állitólag hallja a hangom ami nyugtató neki!Remélem nem néztek hülyének!A válaszokat elöre is köszike!!!!!
2009. febr. 16. 12:51
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:

Szia!Jaj mi is mennyit vacilaltunk a nevekkkel!Most mar tudjuk h lanyunk lesz(Bonita Viktoria)ez azert jo mert fiu nevet nem is talaltunk.

Azert leirom h nalunk mik jottek szoba,ha meg erdekel mert tudom kicsit elcsusztam az idovel.

Fiu nevek:Adrian,Balint,Bence,Brendon,Donat,David,Dorian,Erik,Krisztian,Marton,Marcell,Patrik,Romeo,Adam,Koppany,Milan,Dominik,Vencel,Alex,Ruben,Simon.

Lany nevek:Annabella,Blanka,Bella,Roza,Flora,Leila,Romina,Laura,Lara,Melania,Norina,Stella,Miranda,Helena,Nadin,patricia,Jazmin,Dalma,Linda,Lidia,Debora.

Remelem tudtam valamit segiteni.

21 hetes kismami

2009. febr. 18. 02:25
 22/28 A kérdező kommentje:

Még én csak 18hetes terhes vagyok ugyhogy van még idönk gondolkodni csak sajnos sehogyse tetszik a páromnak ami nevet én válsztottam:Maja

neki:Virág tetszik

Fiu nekem:Patrik

neki:Milán

2009. febr. 18. 08:25
 23/28 A kérdező kommentje:
Sajnos elvetéltem 7hós terhesen.De azért köszi a neveket!
2010. febr. 28. 14:04
 24/28 anonim ***** válasza:
Atyaúristen. Mekkora tragédia! :(((((((((((((((((
2010. ápr. 22. 09:48
 25/28 A kérdező kommentje:
Nagyon nehéz volt elviselni!De ez májusban történt azóta már majdnem tul vagyok rajta!
2010. ápr. 23. 23:38
 26/28 anonim ***** válasza:

Nagyon sajnalom:(

Gondolok ratok!!!

2010. ápr. 28. 16:25
 27/28 anonim ***** válasza:
Sajnálom! :( De ha úgy akarod, egyszer biztos hasznát veszed még a név-ötleteknek! ;)
2010. ápr. 28. 16:30
 28/28 A kérdező kommentje:
most nem igazán érzem ugy hogy valaha szeretnék még gyereket.teljes szívvel örülök a fiamnak és ez elég.Sajnálom öt mert ö meg várta a kistesot:(pár évet még biztos várok akkor tényleg jól jöhetrnek a nevek.
2010. máj. 1. 00:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!