Én szeretnék tippeket kérni töletek, hogy nevezem el a babámat? Van már egy kisfiam 3éves, öt Márknak hivják! A vezetéknév Kiss tehát szinte minden név illik hozzá! (fiu lány név kell)
Szia!Jaj mi is mennyit vacilaltunk a nevekkkel!Most mar tudjuk h lanyunk lesz(Bonita Viktoria)ez azert jo mert fiu nevet nem is talaltunk.
Azert leirom h nalunk mik jottek szoba,ha meg erdekel mert tudom kicsit elcsusztam az idovel.
Fiu nevek:Adrian,Balint,Bence,Brendon,Donat,David,Dorian,Erik,Krisztian,Marton,Marcell,Patrik,Romeo,Adam,Koppany,Milan,Dominik,Vencel,Alex,Ruben,Simon.
Lany nevek:Annabella,Blanka,Bella,Roza,Flora,Leila,Romina,Laura,Lara,Melania,Norina,Stella,Miranda,Helena,Nadin,patricia,Jazmin,Dalma,Linda,Lidia,Debora.
Remelem tudtam valamit segiteni.
21 hetes kismami
Még én csak 18hetes terhes vagyok ugyhogy van még idönk gondolkodni csak sajnos sehogyse tetszik a páromnak ami nevet én válsztottam:Maja
neki:Virág tetszik
Fiu nekem:Patrik
neki:Milán
Nagyon sajnalom:(
Gondolok ratok!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!