Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Én szeretnék tippeket kérni...

Én szeretnék tippeket kérni töletek, hogy nevezem el a babámat? Van már egy kisfiam 3éves, öt Márknak hivják! A vezetéknév Kiss tehát szinte minden név illik hozzá! (fiu lány név kell)

Figyelt kérdés
Julius 17re várom a abát,de amint megtudom a nemét szeretném elnevezni!A fiamnál is igy tettem és jó volt beszélni hozzá a nevén szolitani!Már akkor egyéniség lett számomra(föleg a név hatására)Sokan hülyének néznek vagy azt mondják ráér a szülésig eldönteni de én akkor is szeretném már a további pár hónapan hivni valahogy!Bensöségesebb!!!Szeretek hozzá beszélni pedig ugyse érti de állitólag hallja a hangom ami nyugtató neki!Remélem nem néztek hülyének!A válaszokat elöre is köszike!!!!!
2009. febr. 16. 12:51
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
100%

Nem túl rövid, különleges(ebb) nevet válassz! Így nem lesz minden 2. gyereknek uaz a neve, mint a Tiédnek. A Kiss elég gyakori, jól hangzik mellé valami extrább.

Nekem nagy favoritom a Milán, de a Bálint, a Kornél is jó.

Lánynevek közül: Miléna, Letícia, Loretta.

Sokat segíthet a névadó:

[link]

2009. febr. 16. 14:47
 12/28 anonim ***** válasza:
100%

Lany nev: Henrietta, Reka, Naomi

Fiu nev: Norbert, Attila, Zsolt

2009. febr. 16. 14:52
 13/28 anonim ***** válasza:
100%

Lánynak: Alexandra, Annamária ezek már majdnem 2 névnek számítanak :)

Fiúnak: Dominik, Barnabás

2009. febr. 16. 15:03
 14/28 anonim ***** válasza:
100%

Tünde, Hédi, Maja, Lili

Endre, Viktor, Donát

2009. febr. 16. 17:21
 15/28 anonim ***** válasza:
100%

Lány: Ramóna, Hanna, Netta, Szandra

Fiú: Erik, Patrik, Dávid

2009. febr. 16. 17:26
 16/28 anonim ***** válasza:
100%

Olimpia,Mercédesz -a Párom ezekért van megveszve,de én nem megyek bele:)

Márkó,Bálint

Nekem tetszik még a Bojána,Zamira,Réka,Rita,Noa,Abigél

jó válogatást! :)

2009. febr. 16. 18:03
 17/28 anonim ***** válasza:
63%

Én a következőképpen csináltam: fogtam egy utónév könyvet és kiirtam azokat a neveket amik tetszettek. Aztán megnéztem melyiknek mkor van a névnapja, és amelyik közel esett a várható szüléshez azt kihuztam. Szegénynek ne legyen egyszerre a szülinapja meg a névnapja. Igy már kevesebb maradt. Le lehet írni őket, ha vizuális típus vagy, az is sokat segit.

Azért ha megvan szólj.

2009. febr. 16. 20:15
 18/28 A kérdező kommentje:
ó én annyi nevet kiirtam már meg kihuztam.Nálunk az a baj h ami neki tetszik az nekem nem és forditva!Azért is krtem hátha tud valaki olyat ami hirtelen minkettönknek tetszik!!Nálam a favorit az a Maja meg a Janka nála a Fanni meg a Zsófi!Fiunak meg nálam Bálint Patrik nála Meg csak a Milán jöhet szóba!De amikor véglegesen meglesz a név akkor leirom nektek!KÖszi a válaszokat!!!!!!
2009. febr. 16. 21:19
 19/28 anonim ***** válasza:
a válaszok között nem találtál olyan nevet, amelyik tetszik?
2009. febr. 17. 13:28
 20/28 A kérdező kommentje:
de gy kettöt de a páromnak csak egy ami nekem nem
2009. febr. 17. 20:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!