Én szeretnék tippeket kérni töletek, hogy nevezem el a babámat? Van már egy kisfiam 3éves, öt Márknak hivják! A vezetéknév Kiss tehát szinte minden név illik hozzá! (fiu lány név kell)
Szép lány nevek (szerintem): Kata, Adél, Virág.
Fiú: Botond, Simon, Péter, Róbert, Bence.
Ha lányom születne én Emmának vagy Lilinek
ha fiam Jácintnak vagy Dominiknek hívnám!
Lánynevek: Borka, Lili, Rebeka, Viktória, Johanna
Fiú nevek: Pongrác, Tamás, Krisztián (így hívják a fiamat), Boldizsár
Szerintem nem hülyeség, hogy beszélni akarsz a gyerekedhez, és a nevén szólítani! :) Olvass csak utána a kutatásoknak, a gyerek már ilyenkor is hozzászokik az anyja hangjához - az apjáéhoz is, ha elég sokat beszél hozzá!
Névadáshoz csak azt tudjuk leírni, ami nekünk tetszik, hátha ötletet kapsz.... Csak ne Dzsesszika vagy Szinthia legyen, kérlek!!!!!
lány: Angéla, Renáta, Imola, Titanilla, Leila, Édua
fiú: Zoltán, Zsolt, Bálint.
Szerintem ne divatos nevet adj neki, mert akkor minden 2. gyereket úgy fogják hívni, mint őt. Lásd a mi korosztályunkban minden 2. fiú Gábor :D
Szerintem is jó ötlet a 2 keresztnév, hogy majd később legyen miből választania. Egy hétköznapibbat válassz és ahhoz még egy ritkábbat.
Az én kedvenc neveim: Gergő, Dominik, Dorián, ha lány: Jozefina, Vanessza, Edina
Nekem az alliteráló nevek tetszenek szerintem jó a Kiss Karola, Kiss Kornélia
fiú névben : Vilmos, Boldizsár, Bendegúz
Én két nevet nem adnék azzal csak a baj van, inkább egy különlegesebbet.
Szia én még nem is tudtam hogy fiú,már akkor is kis Bendegúzomnak szólítottam és most már 3 hónapos elmúlt és Bendegúz :-)
Szerintem is 2 nevet adjatok,hiszen így majd választhat.Pl.Alexandra,Liliána,Beatrix....
Ádám,Barnabás....
Jó válogatást és boldog babavárást
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!