Milyen jó lány és fiúneveket ajánlatok, ha a vezetéknév Cs****vics?
Figyelt kérdés
Mit szóltok ezekhez: Bertold, Álmos, Krisztián, Botond, Hanna, Zsófia, Bella, Lara, Blanka, Jázmin2010. okt. 17. 18:05
2/7 Brigitta04 válasza:
Szia.
Ne haragudj ha megkérdezem de szégyenled a vezetéknevet azért nem írtad ki????Szerintem úgy könnyebb lenne neveket írni ha tudnám a teljes nevet.
3/7 anonim válasza:
Az Álmos és a Lara kivételével mindegyik illik ehhez!
4/7 anonim válasza:
nálam a Boti a kedvenc :) igaz fiamat martinnak hívják :)
lányok közül Hanna, Lara, Vivien lett volna a miénk ha lány.
5/7 anonim válasza:
Krisztián, Lara ezek közül
Zalán, Ákos
6/7 anonim válasza:
Szerintem magánhangzóval kezdődőt válassz, mert eléggé "macerás" a vezetéknév önmagában is, hát még, ha a "cs" után újra mássalhangzó következik.
Az általad irottak közül az Álmost választanám, esetleg szép az Ákos, lány névnek pedig Eszter, Anna, Anikó, ilyesmik ...
7/7 anonim válasza:
Nekem a Hanna, Jázmin és a fiúk közül pedig a Botond tetszik :D!
Az én kisfiamat is Martinnak hívják :)!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!