Milyen lány ill. fiu nevet adnátok a Kós vezetéknév mellé?
Karolina, Annamária, Enikő, Titanilla, fiúnév nem jut eszembe
szerintem is inkább hosszú keresztnév illene hozzá, és magas hangrendű vagy legalább vegyes!
Írok pár nevet, remélem, ezekből kedvedre tudsz válogatni. Lány nevek:
Eszter, Ivett, Ágnes, Anett, Éva, Emese, Enikő, Erzsébet, Adrienn, Andrea, Anikó, Anita, Edina, Erika, Ildikó, Alexandra, Annamária.
Ritkább nevek:
Edit, Effi, Eliz, Elke, Enéh, Enid, Etel, Ilze, Inez, Ingrid, Irén, Írisz, Örsi, Örzse, Adél, Aliz, Arlett, Asztrid, Éda, Edda, Edna, Ella, Elma, Elza, Emma, Enna, Erna, Ida, Ilma, Indra, Inka, Irma, Ivonn, Iza, Odett, Odil, Életke, Emőke, Eperke, Evelin, Evetke, Ividő, Izméne, Őszike, Őzike, Üdvöske, Abigél, Adelgund, Admira, Agnella, Aida, Aina, Ainó, Ajándék, Alberta, Albina, Aléna, Aletta, Alfréda, Alina, Alinda, Alinka, Alvina, Amábel, Amadil, Ametiszt, Amina, Aminta, Amira, Amrita, Ancilla, Anelma, Anetta, Angéla, Anica, Anika, Anilla, Anina, Anissza, Anitra, Antea, Anzelma, Appia, Áprilka, Arika, Arikán, Arita, Armida, Armilla, Ármina, Árnika, Artemisz, Aténé, Edmunda, Édua, Edvarda, Edvina, Egberta, Eija, Elektra, Elfrida, Eliza, Ellina, Elmira, Elvira, Eponin, Erátó, Erina, Erneszta, Ervina, Estilla, Esztella, Eszténa, Etelka, Ibolya, Iduna, Illangó, Ilona, Imelda, Imogén, Imola, Indira, Ingeborg, Iringó, Itala, Ivána, Ivica, Ivola, Izolda, Izóra, Olinda, Oliva, Opika, Ulrika, Abélia, Abiáta, Adalberta, Adelheid, Adelina, Adelinda, Adriána, Afrodité, Agrippína, Akilina, Albertina, Alexia, Alfonzia, Alicia, Almiréna, Alojzia, Amadea, Amália, Amarillisz, Amázia, Ambrózia, Amélia, Amelita, Andelina, Androméda, Anélia, Angelika, Angelina, Aniella, Anízia, Annabella, Annaliza, Annamari, Annavera, Antigoné, Antonella, Antónia, Antoinett, Arzénia, Aszpázia, Asztéria, Atália, Aurea, Azálea, Azucséna, Azurea, Edentina, Eliána, Elizabet, Emerita, Emília, Enciána, Ermelinda, Ernesztina, Eszmeralda, Euniké, Evódia, Ignácia, Isméria, Izabella, Izaura, Izidóra, Odília, Ofélia, Oktávia, Olimpia, Orália, Orchidea, Oriána, Otília, Uránia, Urzulina, Adalbertina, Adeodáta, Anasztázia, Anatólia, Annunciáta, Antoinetta, Apollónia, Atanázia, Augusztina, Aurélia, Eleonóra, Emanuéla, Emerencia, Emiliána, Epifánia, Eudoxia, Eufémia, Eufrozina, Eugénia, Eulália, Euridiké, Eutímia, Euzébia, Ifigénia, Immakuláta, Innoncencia, Apollinária.
A fiúneveket egy kicsit később írom.
Én vagyok az, a 18:06-os. Fiú nevek:
Erik, Imre, Ábel, Alex, István, Attila, Olivér.
Ritkább nevek:
Örs, Ede, Edvin, Egbert, Egyed, Elek, Előd, Emil, Emőd, Endre, Erneszt, Ernő, Ernye, Erős, Ervin, Ete, Etre, Illés, Imbert, Ince, Irnik, Üllő, Ödön, Örkény, Özséb, Ábner, Ábris, Acél, Áhim, Ahmed, Albert, Albin, Alen, Alfréd, Ali, Alvin, Anzelm, Árisz, Ármin, Arvid, Arzén, Aser, Aszter, Asztrik, Axel, Edgár, Edmund, Edvárd, Egmondt, Egon, Ellák, Elmár, Elmó, Énok, Erhard, Ernák, Évald, Ibrány, Ignác, Igor, Ilmár, Ipoly, Iván, Ivó, Ivor, Izsák, Izsó, Odin, Ozmin, Ulrik, Edömér, Elemér, Engelbert, Etele, Abdiás, Abelárd, Achillesz, Adalbert, Adelmár, Adonisz, Adrián, Agenor, Aggeus, Ahillész, Aladdin, Aladin, Algernon, Alvián, Amadé, Angelusz, Anicét, Antigon, Aramisz, Archibald, Arétász, Arián, Ariel, Arion, Arisztid, Artemon, Aurél, Avenár, Efraim, Éliás, Éneás, Engelhard, Erazmus, Eugén, Euszták, Eutim, Evariszt, Everard, Idelfonz, Ilián, Iliász, Ixion, Izidor, Izmael, Izrael, Oberon, Odiló, Oresztész, Orfeusz, Orion, Osszián, Otelló, Ulisszesz, Ulipán, Umbertó, Uriás, Uriel, Ezékiel, Adeodát, Agamemnon, Agapion, Alexander, Amadeusz, Aníziusz, Apollinár, Elígiusz, Elizeus, Emánuel, Emilián, Ézsaiás, Ilárion, Immánuel, Iréneusz, Izaiás, Odisszeusz, Oktávián, Ovídiusz, Aurélián.
Remélem, segíthettem! Jó Babavárást!
U.i.: Második névként pedig írnék még párat:
Fiú:
Márk, Zsolt, Balázs, Csaba, Gábor, Gyula, János, Károly, Lajos, László, Márton, Mátyás, Roland, Sándor, Szabolcs, Tamás, Zoltán, Barnabás.
Lány:
Dalma, Dóra, Flóra, Luca, Nóra, Sára, Barbara, Boglárka, Dorottya, Ramóna, Zsuzsanna.
Ha tanácsolhatnám, ha az első név rövid és ritka, másodiknak jobban hangzik, ha hosszú és gyakori, illtve fordítva!
Szerintem ne kezdődjön magánhangzóval, mert egybeolvad a két név hangzása.
Nekem tetszene:
Kós Krisztián
Kós Léna
Kós Villő
Kós Merse
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!