Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Baba születése utána egyedül?

Baba születése utána egyedül?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Első babánkat augusztusra várjuk a férjemmel. Fiatalok, (Huszon évesek) vagyunk. Ő dolgozik most, én nem.

De ha meg születik a baba a nyáron, ő következő év február/márciusában, kiakar menni külföldre ismerőssel. Nagyon jó a kapcsolatunk, most szüleimnél lakunk. Azzal a céllal menne ki, hogy több pénzt keresne, és tudnánk házat venni. Azt mondta hogy hármónk érdekében megy ki, hogy legfőképp nekem, meg a babának mindent meg tudjon adni. De én nagyon félek, azért is hogy riktán fogja látni a babát, és nem lesz meg az a szoros gyerek/szülő kapcsolat. Meg hogy lemarad sok szép dologról ami a baba körül fog történni. Szüleim biztatnak, és mondták amiben tudnak segitenek, itt lesznek mellettünk. Szerintetek túl parázom a dolgot? Félek "egyedül" nélküle babát nevelni, ha értitek mire gondolok. Mert az csak egy dolog hogy szüleim itt vannak.

14 hetes kismama

2011. febr. 22. 11:03
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, nem haragszom a negativ válaszokért.

3 hetente, havonta kb kétszer járna haza. Igen tartok attól is hogy el távolodunk, de ha nem menne ki, akkor igen az lenne, hogy még mindig szüleimnél, gyűjtünk de még sincs.

Én az elején mondtam neki hogy ha kimegy, akkor vége (de ez a terhesség előtt volt). Nem akarom hogy kimenjen, de hogy el tudjunk indulni az életben.....

Nem tudom.

2011. febr. 22. 14:29
 12/12 anonim ***** válasza:
Nem hiszem, hogy túl élne egy kapcsolat egy pici babával így 1-2 évet. Neki fogalma sem lenne a gyereknevelésről, egyszerűen nem is értené, hogy miért változtál meg ennyire, Te pedig őt nem értenéd meg, hogy ő miért nem változik veletek. A pénz egy szükséges rossz, tudom, de ennyire azért nem fontos.
2011. febr. 22. 14:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!