Mi van, ha cukorterhelésnél a 120 perces érték alacsonyabb, mint az éhgyomri?
Az éhgyomri 4,6, a 120 perces 3,6 lett. A doki nem mondott rá semmit, az előző terhességemnél is ilyen lett a 32 hetes (ez a mostani a 24 hetes), és akkor is csak annyit mondott, hogy cukorbeteg az nem leszek soha.
Viszont a papíron ott van mellette két felkiáltójel. Tuti nem baj ez így?
Szia!
Akkor szokott a 120 perces érték alacsonyabb lenni az éhgyomrinál, amikor túl nagy az inzulin válasz a vérben lévő cukorra. Többet lehetne mondani, ha azt is tudnánk, mennyi volt az inzulinod.
Szia!
Nekem a kisebbik fiammal volt olyan, hogy az éhgyomrim 3,6 volt, a 120 perces pedig 3,1! A minimum érték 4,1, így nekem mindkettő meg volt csillagozva :)
Senki sem foglalkozott vele, mert csak 3 alatt van veszélye a hipoglikémiának.
Nekem csak annyit mondtak, hogy örüljek, így legalább büntetlenül tömhetem magamba a szénhidrátot, hihihi :)
Ja, csak így meg 18 kg-ot sikerült híznom, bár szerencsére már lement mind :)))))
Jaj, pedig hogy riogatott mindenki a cukorbetegséggel...
Manka jol mondja,az inzulinod tulmukodik.
ezzel most gond egy szal se,csak ilyen tulmukodesbol alakul ki kesobb a cukorbetegseg.
Sziasztok!
Azért alakul ki később ebből a cukorbetegség, mert az inzulintermelő sejtek elhalnak az állandó túlterheléstől. IR-es vagyok, tudom miről beszélek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!