Többgyermekes anyukák, néha kimozdul (hat) tok barátnőzni? Igénylitek?
2 gyerekem van, de nem igénylem a barátnőzést. Telefonálok, emailezek, nekem ennyi elég. Egyébként mehetnék, mert a férjem szívesen vigyáz a gyerekekre.
Túlságosan jól érzem magamat itthon, nem szeretek eljárni.
Szia!
Nekem is 2 gyermekem van,2 hetente eljárok a barátnőimmel moziba,vásárolni,vagy csak egy jót beszélgetni.
1-2 naponta beszélünk telefonon is,és családosan is összejárunk 4 barátnőmmel.
Meg tudom oldani, van, hogy talalkozom ismerosokkel, de nem igenylem annyira. Sokszor nehezen indulok neki, de olyan is van, hogy lefujom a talalkozot.
Ugyanakkor a szabadsagot igenylem. Szeretek setalni, koborolni, vasarolni egyedul, van, hogy csak erre van igenyem es a baratnozesre nincs. Ez elsosorban amiatt van, mert kicsi a korkulonbseg a gyerekek kozott, 14 honap, jelenleg a ferjem kulfoldon dolgozok, en a nagyszulokkel elek (a gyerekekkel egyutt hatan vagyunk), igy en egesznap vagyok valakivel. Ha a gyerekek elalszanak, akkor sem tudok kimenni mondjuk a konyhaba es EGYEDUL lenni a gondolataimmal, max zuhanyozas, wc-zes kozben vagyok egyedul, egyebkent mindig akad, akivel beszeljek. Szoval igy en orulok annak, amikor elszabadulok otthonrol es nem szol hozzam senki, meg nekem sem kell jartatni a szamat. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!