Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Honnan tudjuk, hogy valóban...

Honnan tudjuk, hogy valóban alkalmasak vagyunk-e arra, hogy többgyermekes családdá legyünk?

Figyelt kérdés

A kérdés furán hagozhat,de én már tényleg nem tudom,és a párom sem.

A helyzet az,hogy mindketten nagy családra vágyunk és vágytunk mindig is.

Már van egy másfél éves kislányunk.

Azonban azóta mióta a lányunk megszületett,mi tönkrementünk. Egymásra még nagymama seítségével sincsen 9időnk,én folyton kimerült vagyok,fizikailag is,neki is sok a munkája,tény hogy jól keres de sok idgeskedéssel jár és sok távolléttel.

Vajon képesek lennénk megbírkozni még egy gyermek ellátásának fáradalmaival?

Kérlek,adjatok tanácsot,mert mi már minden héten másképp látjuk,és én ebbe beleőrülök.

2010. nov. 23. 21:04
 1/3 anonim ***** válasza:

én azt gondolom, hogy még várjatok egy kicsit a következő babával

ha még ti magatok is megkérdőjelezitek az alkalmasságotokat, akkor szerintem várni kéne még

2010. nov. 23. 21:36
 2/3 anonim ***** válasza:

Ha vaciláltok rajta, akkor nem álltok készen rá.

Először próbáljátok meg rendezni a kapcsolatotokat és ha már kettesben és hármasban is jól érzitek magatokat, akkor térjetek vissza a következő baba kérdésére.

Sok sikert!

2010. nov. 23. 23:02
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen,azt hiszem igazatok van!
2010. nov. 24. 10:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!