Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogyan tudom a házaséletünket...

Hogyan tudom a házaséletünket helyrehozni?

Figyelt kérdés

gyakorlatilag egyáltalán nem szeretkezünk és én nem is kívánom. 6 hós babánk van, nem akarok a férjemnek sem rosszat

van valami praktika hogy kilépjek az anya üzemmódból? eddig képtelen voltam rá

2009. febr. 12. 22:29
 1/1 anonim ***** válasza:
100%
Tényleg minden megváltozik egy babával, és a pasik el sem hiszik, hogy az otthonlét nem csak játszásból áll, foleg, ha a baba éjszaka is foglalkoztat...Ahogy nálunk is. Nekem a legnehezebb volt erot venni magamon, aztán megjott a kedvem is, és bár nem volt olyan,mint régen, mivel kevesebb idonk volt egymásra, azért próbálkoztunk. El kell határoznod magad, az már jó, ha látod, nem jo ez így...Mondjuk miután lefekteted a babát, utána picit osszebújni, beszélgetni, kozos film, kozos furdo, ha van kire bízni a kicsit, esetleg egy kozos esti programot szervezni...Csak egy kis loket kell... Most épp nekem is, mert a sok éjszakázás miatt orulok, ha a babát és a háztartást ellátom:(
2009. febr. 12. 23:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!