Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Tönkre ment a szexuális...

Tönkre ment a szexuális életed a baba érkezése után? Sikerült később helyrehozni?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 15. 17:26
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
66%
Igen, még nem tudom. 14 hós anyuka.
2010. ápr. 15. 17:28
 2/25 anonim ***** válasza:
87%
Azt nem mondanam, hogy tonkrement, de sokkal kevesebbet szeretkezunk, az tuti. Viszont ettol meg ugyanugy szeretjuk egymast es nincs koztunk feszultseg. Eppen kezdtunk ismet jobban egymasra hangolodni Apucival, erre bekoszontott a kisteso. :o) Mondjuk tervben is volt...
2010. ápr. 15. 17:33
 3/25 anonim ***** válasza:
26%
Nem.A baba születése után is éppolyan sokat foglalkoztam az apukával,és ő is velem,mint azelőtt.Igaz,hogy nem voltam a gyerekek rabja.Éjjel nem etettem őket,ezért átaludták az éjszakát.(Csak amíg nagyon picik voltask,szopiztak éjszaka is.)
2010. ápr. 15. 17:37
 4/25 A kérdező kommentje:

gratulálok a kistesóhoz!

én nem tudom, hogy valaha lesz-e...ahhoz először is szexelni kellene...de lassan 9 hónapja semmi....

minden oké, imádjuk egymást, a babát, szép, boldog az életünk, csak eltűnt a szex. este fáradtak vagyunk, én még szoptatok és nem érzek vágyat sem, de mégis hiányzik. :(

2010. ápr. 15. 17:39
 5/25 anonim ***** válasza:
87%
Nekünk sem ment tönkre, de ritkán tudunk szeretkezni. 14 hós a fiunk, még éjszaka is szopizik, így fáradt vagyok, apa is sokat dolgozik. De sosem volt ez miatt köztünk feszültség.
2010. ápr. 15. 17:42
 6/25 anonim ***** válasza:
46%
mintha magamat hallanám kedves érdező.nálunk is ez van.5 hós pici
2010. ápr. 15. 17:49
 7/25 anonim ***** válasza:
66%

Magamra ismertem a kommentedben, még a hónap is stimmel. Mondjuk nekem a gátsebemmel is problémák voltak sokáig. Szóval én is csak reménykedem. Egyelőre el sem tudom képzelni semmilyen formában a tesót, egyrészt hogy bírnék két manóval, másrészt ahhoz összebújni se ártana... Ráadásul fiam még éjjel is szopzik.

Abszolút sorstársak vagyunk.

2010. ápr. 15. 17:51
 8/25 A kérdező kommentje:

Nálunk is szopizik éjjel a baba.

Nem tudom mi lenne a megoldás, de az biztos, hogy testileg szerintem még nem készültem fel a dologra, a szervezetem még nem jelzi, hogy jöhet a szex, hiszen nincs vágy.

Csak gondolatban hiányzik a dolog, mert egy házasság nem csak a babával teljes, hanem a rendszeres szexuális élettel is.

Párom se "ugrál" a dologért, így is szeretjük egymást. Bármit megtenne értem és a babáért, boldog család vagyunk, csak a szex tűnt el...:(

Valaha rendbe fog ez jönni?

Ha majd nem szoptatok, akkor visszaállnak a hormonok és újra lesz vágy, izgalom?

2010. ápr. 15. 18:05
 9/25 anonim ***** válasza:
46%
3án volt 2hós a lányom !vovembertöl nem voltunk aktivak én segitettem rajta!ez van !azóta hogy megszültem 1szer sikerült ami 6hetes kontrol vizsgálat után történ azóta semmi de a párom nem várja el megérti a dolgokat és boldogok vagyunk! a 7vége itt van nem dolgozik hát ha összejön valammi!
2010. ápr. 15. 18:35
 10/25 anonim ***** válasza:
100%

Szia

Én 9 hónapos kislány anyukája vagyok. Sajnos nálunk is hasonló problémák vannak:-(

Azt gondolom rá kell szánni egy kis időt, hogy újra minden a régi legyen, ha még ennyi idő után vissza lehet ezt hozni.

Sajnos én sem látom, hogy valaha jobb lesz...

Segíteni nem tudtam, de tudd nem vagy egyedül!!!!

Szép napot

2010. ápr. 15. 18:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!