Tönkre ment a szexuális életed a baba érkezése után? Sikerült később helyrehozni?
gratulálok a kistesóhoz!
én nem tudom, hogy valaha lesz-e...ahhoz először is szexelni kellene...de lassan 9 hónapja semmi....
minden oké, imádjuk egymást, a babát, szép, boldog az életünk, csak eltűnt a szex. este fáradtak vagyunk, én még szoptatok és nem érzek vágyat sem, de mégis hiányzik. :(
Magamra ismertem a kommentedben, még a hónap is stimmel. Mondjuk nekem a gátsebemmel is problémák voltak sokáig. Szóval én is csak reménykedem. Egyelőre el sem tudom képzelni semmilyen formában a tesót, egyrészt hogy bírnék két manóval, másrészt ahhoz összebújni se ártana... Ráadásul fiam még éjjel is szopzik.
Abszolút sorstársak vagyunk.
Nálunk is szopizik éjjel a baba.
Nem tudom mi lenne a megoldás, de az biztos, hogy testileg szerintem még nem készültem fel a dologra, a szervezetem még nem jelzi, hogy jöhet a szex, hiszen nincs vágy.
Csak gondolatban hiányzik a dolog, mert egy házasság nem csak a babával teljes, hanem a rendszeres szexuális élettel is.
Párom se "ugrál" a dologért, így is szeretjük egymást. Bármit megtenne értem és a babáért, boldog család vagyunk, csak a szex tűnt el...:(
Valaha rendbe fog ez jönni?
Ha majd nem szoptatok, akkor visszaállnak a hormonok és újra lesz vágy, izgalom?
Szia
Én 9 hónapos kislány anyukája vagyok. Sajnos nálunk is hasonló problémák vannak:-(
Azt gondolom rá kell szánni egy kis időt, hogy újra minden a régi legyen, ha még ennyi idő után vissza lehet ezt hozni.
Sajnos én sem látom, hogy valaha jobb lesz...
Segíteni nem tudtam, de tudd nem vagy egyedül!!!!
Szép napot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!