Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Tönkre ment a szexuális...

Tönkre ment a szexuális életed a baba érkezése után? Sikerült később helyrehozni?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 15. 17:26
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
39%
csatlakozom az előttem szólókhoz... 14 hós a kicsink. Azért ha leadom a szoptatás alatt felszedett kilókat, akkor igyekszem a kezembe venni a kezdeményezést.
2010. ápr. 15. 21:19
 12/25 anonim válasza:
0%
9 hós a gyerekem, ugyanez van nálunk is, éjjel szoptatok. Szerintem valahol az van, hogy testünknek két funkcióra van szüksége, egyrészt a baba tette magáévá azzal, hogy szopik, és nehéz ebből a másik funkcióra áttérni. majd helyreáll, de úgy gondolom, mi is kell készüljünk rá.
2010. ápr. 15. 22:01
 13/25 anonim ***** válasza:
39%

1.vagyok.

Hát nem tudom csajok...én nem sok jóval kecsegtethetek de lehet, hogy csak velem van a baj. Én nem szoptatok 7 hónapja, vékonyabb vagyok mint azelőtt, nem voltak gátseb problémáim, éjjel végig alszik a gyerek és még sincs szex. :( Igazából én nem igénylem de zavar mert tudom, hogy nem normális. A férjem se valami szexőrült de azért igényelné heti 1x-2x legalább. Ehhez képest 1-2 havonta van.:p De durva. Mindig amikor együtt vagyunk megfogadjuk, hogy most már mindig így leszünk de aztán jönnek a fáradt hétköznapok és elfelejtjük megint 1-2 hónapra. :( Szomorú. Pedig ősztől kistesót tervezek de így hogyan?

2010. ápr. 16. 10:40
 14/25 A kérdező kommentje:

10:40-es! A számból vetted ki a szót:

"Igazából én nem igénylem de zavar mert tudom, hogy nem normális. "

Én is így érzek!!!! :(

2010. ápr. 17. 08:38
 15/25 anonim ***** válasza:
100%
Hmmm jó kérdés, sajnos engem a foggantatás óta nem akart sexuálisan a párom, így már terhesen se sexeltünk, most már majdnem 5 hónapos a lányunk, de még mindig semmi. Én akarnám, de ő a fáradt, holott átalussza a párom az éjszakákat, én vagyok kipurcanva, még sincs semmi köztünk. Mondjuk ő sose volt nagy sexigényű, szeirntem még élvezi is, hogy nincs :-(
2010. ápr. 18. 12:42
 16/25 anonim ***** válasza:
57%

Előtte is állandóan szexeltünk és most még jobb!

4 gyerekes anyuka.

2010. ápr. 18. 13:07
 17/25 anonim ***** válasza:
100%

Nekünk nem ment tönre,de ritkább lett ez tény.

Mindeketten dolgozunk,a fiúnk 21 hónapos,itt a háztartás is,nem csoda,hogy hullák vagyunk estére.

Ugyanúgy szeretjük egymást mint előtte,csak ne lennénk mindig fáradtak.

2010. ápr. 18. 13:09
 18/25 anonim ***** válasza:
Mintha a 10. 40-es kommentet én írtam volna. (Pedig nem így volt). Általában havi egyszer össze jön, akkor fogadkozunk, aztán jönnek a munkás hétköznapok, örülök, ha este bezuhanok az ágyba. Pedig kislányom 2 hós kora óta alszik éjjel, most pedig már 20 hónapos. Sokszor beszélgetünk róla, hogy ez így nem normális, de végül mindig így marad. De legalább most már tudom, hogy nem csak mi vagyunk ilyen "selejtesek".
2010. ápr. 18. 13:51
 19/25 anonim ***** válasza:

Szia!

Nem mondanám, hogy tönkrement, max. úgy érzem minőséggibb lett, igazán, hogy csökkent heti 1, 2- re. Mondjuk mi még a szülés előtti nap is szeretkeztünk:)

Most 9 hó a fiam regge, este és éjjel is szopizik. Rajtam is van plussz kiló, de szerencsére csak engem zavar:((

2010. ápr. 18. 14:48
 20/25 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Ez egy nehéz kérdés. Én veszélyeztetett terhes voltam, de a Férjem igényelte a sexet, így mindig azon igzultam, hogy nehogy baja legyen a babának, vagy el ne vetéljek...megint...

Szülés után 6 héttel voltunk együtt megint, akkor még a gátsebem szörnyű volt, mert vadhús lett rajta, amit lecsipkedtek, rá pár napra meg együtt voltunk. Az Én férjem igényli a sexet, Én kevésbé. Szptatok éjjel-nappal. Rajtam nincs plussz kiló, sőt majdnem egy 20-as ment le a szülés óta, pedig 4 kilót szedtem fel a terhesség alatt.

Nah ezt jól kifejtettem. :-)))

2010. ápr. 18. 14:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!