Tönkre ment a szexuális életed a baba érkezése után? Sikerült később helyrehozni?
1.vagyok.
Hát nem tudom csajok...én nem sok jóval kecsegtethetek de lehet, hogy csak velem van a baj. Én nem szoptatok 7 hónapja, vékonyabb vagyok mint azelőtt, nem voltak gátseb problémáim, éjjel végig alszik a gyerek és még sincs szex. :( Igazából én nem igénylem de zavar mert tudom, hogy nem normális. A férjem se valami szexőrült de azért igényelné heti 1x-2x legalább. Ehhez képest 1-2 havonta van.:p De durva. Mindig amikor együtt vagyunk megfogadjuk, hogy most már mindig így leszünk de aztán jönnek a fáradt hétköznapok és elfelejtjük megint 1-2 hónapra. :( Szomorú. Pedig ősztől kistesót tervezek de így hogyan?
10:40-es! A számból vetted ki a szót:
"Igazából én nem igénylem de zavar mert tudom, hogy nem normális. "
Én is így érzek!!!! :(
Előtte is állandóan szexeltünk és most még jobb!
4 gyerekes anyuka.
Nekünk nem ment tönre,de ritkább lett ez tény.
Mindeketten dolgozunk,a fiúnk 21 hónapos,itt a háztartás is,nem csoda,hogy hullák vagyunk estére.
Ugyanúgy szeretjük egymást mint előtte,csak ne lennénk mindig fáradtak.
Szia!
Nem mondanám, hogy tönkrement, max. úgy érzem minőséggibb lett, igazán, hogy csökkent heti 1, 2- re. Mondjuk mi még a szülés előtti nap is szeretkeztünk:)
Most 9 hó a fiam regge, este és éjjel is szopizik. Rajtam is van plussz kiló, de szerencsére csak engem zavar:((
Sziasztok!
Ez egy nehéz kérdés. Én veszélyeztetett terhes voltam, de a Férjem igényelte a sexet, így mindig azon igzultam, hogy nehogy baja legyen a babának, vagy el ne vetéljek...megint...
Szülés után 6 héttel voltunk együtt megint, akkor még a gátsebem szörnyű volt, mert vadhús lett rajta, amit lecsipkedtek, rá pár napra meg együtt voltunk. Az Én férjem igényli a sexet, Én kevésbé. Szptatok éjjel-nappal. Rajtam nincs plussz kiló, sőt majdnem egy 20-as ment le a szülés óta, pedig 4 kilót szedtem fel a terhesség alatt.
Nah ezt jól kifejtettem. :-)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!