Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Javult vagy romlott a kapcsola...

Javult vagy romlott a kapcsolatod a pároddal mióta megszületett (megszülettek) gyermeke (i) d?

Figyelt kérdés
Az enyém sajnos megromlott, de nagyon. Már ott tartunk, hogy gyakran a válás a téma.
2011. febr. 16. 15:13
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
A miénk annyiban speciális eset, hogy amikor összekerültünk, nekem már volt 3 kicsi gyerekem, a páromnak pedig még egy sem. Nagyon hamar elfogadta a gyerekeimet, úgy éreztem tökéletes család vagyunk. Ő olyan pasi, aki mindig talál okot arra, hogy kedveskedjen és kimutassa a szeretetét. Mégis nehezen szántam rá magam a közös babára, évek kellettek hozzá. Amíg vártuk, azt hittem, nem tud változtatni a kapcsolatunkon. Hát tudott. Most másfél éves, éppen várjuk a tesót, és sokkal, de sokkal közelebb érezzük magunkat egymáshoz, mint előttük.
2011. febr. 19. 16:53
 12/14 anonim ***** válasza:
Romlott, de azon vagyunk, hogy rendbehozzuk. Nem könnyű. Neked kitartás!! Nehéz tanácsot adni, talán ha megint dolgozik a férjed is, jobb lesz.
2011. febr. 20. 17:30
 13/14 anonim ***** válasza:

A válasz megírásának időpontja: 02-16 21:12

Én vagyok ismét.

Értelek, csak igazából a férjedet nem. Az oké, hogy valamilyen szinten az ő nevéhez fűződik a lakásotok vagy hogy mondjam, de a kölcsönt nyilván együtt fizetitek, meg a rezsit meg mindent. Ennyi erővel most én is felcimkézhetném a hűtőt, mert azt a keresztanyámtól kaptuk, vagy a kávéfőzőt, mert azt is én kaptam ajándékba... Ez a fajta hozzállás szerintem önzés és butaság is egy kapcsolatban.

Nálunk úgy volt, hogy a kapcsolatunk kezdetén csak a párom dolgozott, a házat is évekig csak az ő fizujából újítgattuk, a hitelt is ő fizette, én még suliba jártam. Természetes volt, hogy amint dolgozni mentem ugyanúgy összeraktuk a pénzünk és együtt próbáltunk meg valamire jutni. Nálunk ugyan én ingázok napi 90km-t oda-vissza, de ha költöznünk kellene és fordítva lenne, a férjem egy szót sem szólna, abban biztos vagyok. Az ember örül manapság szerintem, ha van munkahelye, és ha kell, akkor igen is felül a buszra, autóba stb, és ingázik. Sok ember boldog lenne, ha csak ez lenne a legkisebb gondja.

És pláne nem tudom, miért jár a szája, hiszen most te tartod el őt is! Ez nem férfiatlan neki? Hiszen egy igazi férfi tűzön-vizen is kiáll és megtesz mindent a családjáért! Ha kell, akár alkalmi munkát is vállal vagy éppen ingázik.

Őszintén mondom, hogy sajnállak a párod miatt, már bocs, de én lehet, hogy nem eröltetném ezt a kapcsolatot sokáig, ha nem változtat a hozzáállásán.

2011. febr. 20. 18:45
 14/14 anonim ***** válasza:
nagyon régi a kérdés. kiváncsi vagyok, kivel mi lett azóta :)
2015. dec. 29. 15:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!