Anyukák, a 42-es ruhaméretet molett méretnek gondoljátok?
Nem molett méret az szerintem 44-től fölfele van.
Viszont aki 34-36-os méretet hord az nem feltétlenül anorexiás...
Lehet, hogy csak alacsony pl.154 cm és 52-53 kg, mint én is.Terhesség alatt húsz kilót híztam, és ez közel fél év alatt ment le, ez alatt hordtam én is 42-es ruhákat.Bár én eléggé gombócnak néztem ki az alacsony termetem miatt.
Igen, és azért gondolom így, mert a boltokban már az én 38-40-es méretem is nagynak számít!
Ha meg 42-es lennék, akkor már csak néhány boltban kapnék magamra nadrágot, pl. Ulla Popken...
Mikor utoljára farmert kerestem, 29-es méret fölött nem volt, konkrétan az egyik boltban kiröhögtek, hogy mit akarok én ott a 30-as farmerméretemmel.
Amúgy én is 172 cm körül vagyok, most 65 kg, de ez is több 3 kilóval a versenysúlyomtól. Voltam 69 kg, akkor mindenki megszólt, hogy mennyit híztam... Ha 75 kg lennék, én molettnek tartanám magam.
Ne haragudj az őszinteségemért, remélem nem bántottalak meg vele! :)
Kedves Utolsó! Kár volt válaszolnod, mert a kedves kérdező úgyis lepontoz, mert le merted molettezni. Mindenkit lepontozott, aki nem az igényének megfelelően válaszolt.
Elég primitív dolog, de ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!