Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Kinek adnád az 1%-odat?...

Kinek adnád az 1%-odat? Gyereket támogató szervezetnek vagy állatvédőknek?

Figyelt kérdés
Nekem még nincs gyerekem, de mindig beteg vagy szegény gyerekek segítésére ajánlom fel. Elképeszt mikor azt mondják az ismerőseim, hogy adjam ennek, vagy annak a kutya-alapítványnak, amikor Mo-n egy csomó beteg és éhező gyerek van. Nálam a rangsorban az ember sokkal előrébb van.
2011. febr. 14. 16:37
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
81%

Amióta dolgozok mindig állatmenhelynek adtam- pedig két gyerekem is van. Sajnálom őket.

Idén egy segítőkutya alapítványnak adtam, akik segítő kutyákat képeznek ki mozgássérültek mellé.

Ettől még szintén nem érzem magam szar anyának!!

Szeretem a kutyákat - is.

:-)

Meg különben is magánügy.

:-)

2011. márc. 2. 19:28
 22/32 anonim ***** válasza:
70%
Én a gyerekeket támogató szervezetnek adnám mindenképpen.
2011. márc. 2. 20:07
 23/32 anonim ***** válasza:
58%
Győri koraszülött osztálynak, itt feküdt a lányom 2,5 hónapot.
2011. márc. 2. 20:07
 24/32 anonim ***** válasza:
70%
ez lesz a 2.évem hogy az én 1%at a "győri szülészet alapítvány" kapja.még mindig ráfér :-)
2011. márc. 2. 20:28
 25/32 anonim ***** válasza:
79%
Na látjátok, én pont ezért nem ilyen helyre adom, mert gyerekeket segítő civil szervezeteknek nagyon sokan adják. Itt is azok vannak többségben, akik ilyen célokra adják. Akkor én miért ne adhatnám máshova, ami valamiért kevesebb részvétet vált ki az emberekből, pedig oda is szükség lenne rá. Mondjuk nem is állatos szervezetnek szoktam adni, hanem olyan alapítványnak, ami úgy általánosságban embereknek segít, akik valamiért rászorulnak, pl. mert valamilyen testi vagy értelmi fogyatékosságuk van. És elnézést, hogy olyan szar ember vagyok, hogy nem csak a gyerekek rossz sorsa tud meghatni, hanem mindenkié, aki szükséget szenved.
2011. márc. 2. 20:58
 26/32 anonim ***** válasza:

Én az egyik évben a valamilyen gyerekkórháznak koraszülött mentőknek stb.adom,másik évben állatvédőknek v. menhelynek.Most a Heim Pál gyerekkórháznak adtam.

1 kislányunk van és van kutyánk is.

2011. márc. 3. 07:31
 27/32 anonim ***** válasza:
Az enyém a miskoci koraszülött alapítványé lesz - sajnos személyes érintettség okán - , a páromé a Ronald házat működtető alapítványé.
2011. márc. 3. 07:50
 28/32 anonim válasza:
Minden évben a Szívbeteg Gyermekekért Alapítványnak adom, személyes érintettség miatt.
2011. márc. 3. 08:48
 29/32 A kérdező kommentje:

Senki sem "szar ember", aki veszi a fáradságot és kitölti a felajánlást bármely szervezet részére is.

Inkább buzdítsuk a többieket is, nem legyenek restek nyilatkozni.

2011. márc. 3. 11:46
 30/32 anonim ***** válasza:
59%

Azért borzasztó, hogy ezeket a válaszokat is képes valaki lepontozni. Most őszintén, miért baj, ha valaki felajánlja az 1%-át? S nem mindegy kinek?

Aki lepontoz, mit gondol? Ezt: "Mekkora szemét, hogy a koroaszülötteknek adja..."???

Jaj, olyan furcsák az emberek!

Én egyszer gyerekeknek, egyszer állatoknak ajánlom fel. Na most akkor mekkora barom vagyok? :)

2011. márc. 3. 14:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!