Valaki más is van így, hogy szoptat és rendszeresen menstruál, vagy csak én vagyok ilyen "szerencsés"? Lehet hogy azért csökkent a tejem, mert túl sok a szervezetnek a kettő együtt? Mi a tapasztalotok?
Nekem is sajnos mikor 2 hós volt a lányom visszatért a mensi :( Nekem rosszabb mint terhesség előtt volt, megérzem 2-3 nappal előtte és mire beindul, baromira görcsölök stb. Holott terhesség előtt szinte észre se vettem a dolgot.:(
Nekem nem kevesebb a tejem olyankor (legalábbis nem veszem észre) viszont ha rendesen étkezem akkor hirtelen mindig sokkal több lesz!
Nem szedek more milket most meg szopi teát se ( a fiamnál hazsnáltam ezeket, mégse volt az a húú de sok tejem, tudtam szoptatni 1 éves koráig de nem dőlt a tej.)
Most ha egy 2 éves és egy 4 hónapos mellett van időm véletlenül rendesen enni (múltkor pl.itt volt anyum és egésznap foglalkozott a gyerekekkel) akkor reggeli, ebéd (leves, második) rendes vacsora , gyümi és máris annyi tejem lesz hogy még folyik is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!