Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Kinek adnád az 1%-odat?...

Kinek adnád az 1%-odat? Gyereket támogató szervezetnek vagy állatvédőknek?

Figyelt kérdés
Nekem még nincs gyerekem, de mindig beteg vagy szegény gyerekek segítésére ajánlom fel. Elképeszt mikor azt mondják az ismerőseim, hogy adjam ennek, vagy annak a kutya-alapítványnak, amikor Mo-n egy csomó beteg és éhező gyerek van. Nálam a rangsorban az ember sokkal előrébb van.
2011. febr. 14. 16:37
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
65%

Nálam egyértelmű: gyerekeknek.

Amióta dolgozom, mindig valami gyerekekkel kapcsolatos jótékony célra ajánlom fel.

2011. febr. 14. 21:15
 12/32 anonim ***** válasza:
90%
Én is állatmenhelynek adom, szüleim gyerekeknek!Szerintem mindenkinek joga van annak adni akinek szeretné!Szerintem ettől nem vagyok rossz ember!De ha te így gondolok, akkor gondold így!
2011. febr. 14. 21:38
 13/32 anonim ***** válasza:
81%
Az én rangsoromban is az első helyen áll a gyermekem. Az 1%-ot mégis minden évben az állatmenhelynek utalom. Ettől még nem hiszem hogy szar ember vagy rossz anya lennék.
2011. febr. 14. 22:29
 14/32 anonim ***** válasza:
91%

Én felváltva. Egyik évben a Noé Állatotthonnak, a másik évben a Fecskefészeknek.

A kutyusom bántalmazott állat, szaporításra használták (minden tüzelésnél leellették), ettől tiszta daganat lett, amit mi műtettünk meg, és minden évben kiújul, valamint a "gazdája" annyira megverte, hogy az egész jobb fele "eltorzult". Nincs foga, megvakult, de inkább nem részletezem. Ja, egy yorki, aki kb. 3 kiló, és a világ legédesebb kis kutyusa! Nagyon hálás, úgy védi a gyerekemet, még a 2 méteres pacáknak is nekimegy, ha a lányomról van szó...

Ha ti is látnátok egy ilyen kutyát, megértenétek azokat, akik az állatvédőknek adják azt az 1%-ot...

2011. febr. 14. 23:14
 15/32 anonim ***** válasza:
86%

Mi úgy csináljuk a férjemmel, hogy egyikünké megy a koraszülött mentőknek, egyikünké pedig egy állatmenhelynek. Emellett rendszeresen támogatjuk a Gyermekétkeztetési Alapítványt, és mivel ott támogatók vagyunk, így már többször felhívtak minket alapítványok mikor gyermekkórházaknak gyűjtöttek gépekre, fejlesztése. Arra is szinte mindig utalunk hol kisebb, hol nagyobb összeget. Attól függően mennyit tudunk épp hiányolni.

Én úgy gondolom az állatvédelem is fontos, aki teheti támogassa őket is, mert akik a menhelyeken dolgoznak nagyon kemény, és sok áldozattal járó munkát végeznek! És bizony sok a támogatásra szoruló állat, akik valljuk be az emberi felelőtlenség miatt kerülnek rossz körülmények közé.

2011. febr. 15. 06:43
 16/32 anonim ***** válasza:
87%

Szia!

Én az 1%-ot mióta dolgozom a Heim Pál kórháznak adom,a férjem pedig az ovinak,mióta ovis a gyerkőc.

2011. febr. 15. 07:36
 17/32 anonim ***** válasza:
84%
Fiam iskolai alapítványának.
2011. febr. 15. 12:42
 18/32 A kérdező kommentje:

Most mondták a híradóban, hogy hivatalosan is gyógyíthatnak a terápiás kutyák.

Mindenkinek magánügye, hogy kinek adja az 1%-át, ez is csak egy ötlet azoknak, akik inkább állatokra szánnák, így mégiscsak a gyerekekkel, emberekkel is jót tehetünk.

Üdvözlet mindenkinek.

Én akkor gyerekeknek adom.

2011. márc. 2. 18:41
 19/32 A kérdező kommentje:

Bocsánat az is kimaradt:

Én akkor IS gyerekeknek adom.

2011. márc. 2. 18:43
 20/32 anonim ***** válasza:
70%
Gyermekétkeztetési Alapítványnak
2011. márc. 2. 19:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!