Kinek adnád az 1%-odat? Gyereket támogató szervezetnek vagy állatvédőknek?
Nálam egyértelmű: gyerekeknek.
Amióta dolgozom, mindig valami gyerekekkel kapcsolatos jótékony célra ajánlom fel.
Én felváltva. Egyik évben a Noé Állatotthonnak, a másik évben a Fecskefészeknek.
A kutyusom bántalmazott állat, szaporításra használták (minden tüzelésnél leellették), ettől tiszta daganat lett, amit mi műtettünk meg, és minden évben kiújul, valamint a "gazdája" annyira megverte, hogy az egész jobb fele "eltorzult". Nincs foga, megvakult, de inkább nem részletezem. Ja, egy yorki, aki kb. 3 kiló, és a világ legédesebb kis kutyusa! Nagyon hálás, úgy védi a gyerekemet, még a 2 méteres pacáknak is nekimegy, ha a lányomról van szó...
Ha ti is látnátok egy ilyen kutyát, megértenétek azokat, akik az állatvédőknek adják azt az 1%-ot...
Mi úgy csináljuk a férjemmel, hogy egyikünké megy a koraszülött mentőknek, egyikünké pedig egy állatmenhelynek. Emellett rendszeresen támogatjuk a Gyermekétkeztetési Alapítványt, és mivel ott támogatók vagyunk, így már többször felhívtak minket alapítványok mikor gyermekkórházaknak gyűjtöttek gépekre, fejlesztése. Arra is szinte mindig utalunk hol kisebb, hol nagyobb összeget. Attól függően mennyit tudunk épp hiányolni.
Én úgy gondolom az állatvédelem is fontos, aki teheti támogassa őket is, mert akik a menhelyeken dolgoznak nagyon kemény, és sok áldozattal járó munkát végeznek! És bizony sok a támogatásra szoruló állat, akik valljuk be az emberi felelőtlenség miatt kerülnek rossz körülmények közé.
Szia!
Én az 1%-ot mióta dolgozom a Heim Pál kórháznak adom,a férjem pedig az ovinak,mióta ovis a gyerkőc.
Most mondták a híradóban, hogy hivatalosan is gyógyíthatnak a terápiás kutyák.
Mindenkinek magánügye, hogy kinek adja az 1%-át, ez is csak egy ötlet azoknak, akik inkább állatokra szánnák, így mégiscsak a gyerekekkel, emberekkel is jót tehetünk.
Üdvözlet mindenkinek.
Én akkor gyerekeknek adom.
Bocsánat az is kimaradt:
Én akkor IS gyerekeknek adom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!