Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit tehetek, ha az apa nem...

Mit tehetek, ha az apa nem mond le?

Figyelt kérdés
gyermekem születése előtt a volt párom a nevére vette a kicsit. de nem ő az igazi apja. nem akar lemondani a nevéről.nem engedi, hogy az én nevemre kerüljön a kicsi. ilyenkor mit tehetek?
2009. febr. 11. 19:55
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Bíróság...
2009. febr. 11. 20:32
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
amikor a nevére vette, tudta, hogy nem ő a gyerek apja?
2009. febr. 11. 20:35
 3/15 anonim ***** válasza:
100%

Gyamugyre menjel be, es kerdezd meg pontosan.

Amikor alairta a papirt, vallalta a gyereket, akkor nem tudtatok meg, hogy nem o az apa?

2009. febr. 11. 20:42
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
gyámügyi hivatalt keresd fel,segiteni fognak.
2009. febr. 11. 21:04
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Akkor kérj tőle gyerektartást. Biztosan meggondolja magát.
2009. febr. 11. 21:25
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Az hogy a nevére vette a születése előtt, azt jelenti hogy apasági nyilatkozatot tett? Mert ha igen, akkor tudtommal semmit se tehetsz. Olvastam valahol, hogy ez visszavonhatatlan. Ha apasági nyilatkozatot tett, akkor azt elvileg Te is aláírtad, hozzájárultál. Gyámügyi hivatalban érdeklődj!
2009. febr. 12. 00:21
 7/15 anonim ***** válasza:
67%
Sajnos semmit nem tehetsz ha ő maga nem akar lemondani akkor nem tudsz mit csinálni.Én is ebben a cipőben járok csak itt valóban ő az apuka.A férjem nevére venné a lányom de apuka nem mond le nem tudnak mit kezdeni vele.
2009. febr. 12. 10:20
 8/15 anonim ***** válasza:
79%
Utolsónak: még jó hogy nem mond le. Mégis mit képzelsz? Eldobom az agyam.
2009. febr. 12. 11:16
 9/15 anonim ***** válasza:
73%
na ide figyelj drágaságom mégi s azt képzelem hogy ha a 4 éves gyerekét 3 éve le se szarja és még fizetni se akar utánna akkor talán igazán le mondhatna róla mert teljesen mindeggy hogy ő van-e vagy nincs mivel a gyerek azt se tudja ki csoda.Miután nem tudod hogy mi a helyzet te nekem ne magyarázz hogy mit képzelek.
2009. febr. 12. 12:40
 10/15 A kérdező kommentje:
de amikor tette az apasági nyilatkozatot tudta hogy nem ő az apja.gyerektartást nem fizet a gyerekkel nem foglalkozik a nevét nem akarja levenni róla.
2009. febr. 12. 13:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!