Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Más is elfelejt fontos dolgoka...

Más is elfelejt fontos dolgokat a gyerekekkel kapcsolatban, vagy csak én?

Figyelt kérdés

Itthon maradtam a gyerekekkel még egy évet a Gyes lejárta után azzal a címszóval,hogy így jobban tudok a dolgaikra figyelni.Ennek ellenére folyton elfelejtek mindent.Időnként elnézünk 1-1 házi feladatot,nem írok időre alá valamit,otthon maradnak dolgok amiket pedig kikészítettem.Vagy gyakorlunk valamit ami nem úgy megy ahogy szeretné a tanító néni,még sincs változás.Folyton összeszednek minden betegséget,pedig figyelek rájuk,szinte kéthetente betegek felváltva.

Tegnap előtt is az egyik füzet hátuljára írt a tanító néni nekem pár mondatot,a gyerek nem mondta,én meg nem nézem át minden nap a füzetek hátulját,mert eddig nem kaptam ott üzenetet.Tegnap felhívott,hogy miért nem reagáltam rá...3 sor 6-os számot kellet volna írnia a gyereknek....ami így nem volt kész.

Mi baj van velem?Annyira elkeseredtem,hogy nem tudok mindenre figyelni,pedig nagyon igyekszem.Vagy túl szigorú vagyok magamhoz?:(

2011. febr. 11. 06:33
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

Én voltam az, és akkor tényleg elfogyott. Nem az fájt, hogy valaki másként gondolja, hanem a merev elutasítás, és a mód, ahogyan írtak rólam. Ez volt az a ritka eset, amikor még bőgtem is, annyira megalázva éreztem magam.

Mosz azért okosakat írtam neked?

2011. febr. 11. 11:51
 22/27 A kérdező kommentje:

blisválasz..nem nem unlak.:)Igazság szerint sokat dob a hangulatomon már az is,hogy kibeszélhetem magamból a feszültséget.A támadást nem viselem el,de az építő jellegű őszinte kritikát nagyon szeretem.

A "kismamának",sajnáltalak annál a kérdésnél,mert szétszedtek a vége felé..nem csoda,hogy elfogyott a türelmed.Én egyébként csurcika vagyok,ha meg akarod nézni a hozzászólásaim.Két regisztrációm van....és most név nélkül léptem be.

2011. febr. 11. 11:57
 23/27 A kérdező kommentje:

Ja okosakat írt mindenki,már jobb a hangulatom.Köszönöm.

Tanulság:

-hiába lépnék le itthonról,akkor a dolgok még így sem működnének,mert annyira én tartok kézben mindent,hogy nélkülem megáll a világ.Ezen változtatni kell..

-csoda-e hogy mindenért magam hibáztatom,ha nem hagyom másoknak,hogy felvállalják magukért a felelősséget.

-senki nem tökéletes,ezt fogadjam el...

Olvassak többet,hogy kikapcsoljam az agyam...:)

2011. febr. 11. 12:01
 24/27 anonim ***** válasza:
100%
Örülök, hogy jobban vagy:) Írj nyugodtan privit, ha van kedved dumcsizni. Most megyek, lefektetem a kicsit és én is szunyálok egyet. Ez is alapszabály: ha a gyerek alszik, én is pihenek, aztán jöhet a turbó meghajtás. Vigyázz magadra!
2011. febr. 11. 12:04
 25/27 A kérdező kommentje:

Én is minden jót kívánok nektek.

Nekem meg hazaért az iskolásom,megyek megnézem az üzeneteket,meg nekiállunk a házinak,hogy du a kisebbel farsangira tudjunk menni.

Ha ma sikerül megírni,akkor szabad lesz a hétvégénk.:)

2011. febr. 11. 12:14
 26/27 anonim ***** válasza:
58%

igen gondoltam, hogy sokan támadásnak vélik a tanácsaimat.

Mentségemre, hogy valszeg nem jól szeretek, de az tuti, hogy a lehető legjobbat akarom. Nem akarok átlépni a problémáidon, mert azok bizony vannak, de a hatos nemmegyéséről nekem a kis s betű jut eszembe.

Sehogy se ment. Nem értettem, hogy az anyám miért nem mutatja meg, hogy hogy kell. Azt hittem, akkor elsős fejjel, hogy biztos van valami trükkje, és bántott, hogy nem árulja el senki. Hiszen mindenki tudott olyat, csak én nem. Csak verte a kezem, hogy nem jó. Aztán persze rájöttem egyedül is, de igen sokáig rettenetesen írta.

Nem jó, ha a gyerek azt találja megoldásnak, hogy nem mond igazat.

És szerintem tud írni és gondolkodni egyszerre.

2011. febr. 11. 12:15
 27/27 anonim ***** válasza:
Muszáj lenne neked privit írnom! Bekapcsolnád?
2011. febr. 11. 14:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!