Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ismered ezt az oldalt? Rendelt...

Ismered ezt az oldalt? Rendeltél már így? Megbízhatóak? ( Link lenn )

Figyelt kérdés
[link]
2011. febr. 9. 20:56
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Ja,most látom a 06.35-ös válaszoló is 86%-os(de az nem én vagyok,én csak a 16.44-es választ írtam,(illetve az utolsó 2 választ)
2011. febr. 14. 14:13
 12/21 A kérdező kommentje:
16:44-es...szerintem kaptak pár kérdést, mert javítva lett az oldalon is:)) Akkor rendeljünk:)
2011. febr. 14. 14:14
 13/21 anonim ***** válasza:
Bocs de elmagyaráznátok nekem,mert nem értem.Van ez a 3-4 angol honlap,ahol jobbára ruhákat árulnak,és ezek közül lehet rendelni?Mi éri meg itt,mondanátok rá példát (csak h lássam az ár-érték arányt,ill. a különbözetet,h mennyi lenne Mo-n,és mennyi így)Ezek a honlapon új cuccok?
2011. febr. 14. 23:43
 14/21 A kérdező kommentje:
Szia! Megpróbálok segíteni: Az oldalon van, egy olyan fül, hogy " Oldalak ahonnan rendelhetsz" Ha arra rámész kijön több oldalnak az ablaka is. A bal oldali sávban ott vannak az oldalak, a tetején meg az alján van kicsi nyíl, azzal tudsz lapozni. Nem számoltam, de szerintem olyan 10-13 oldal biztos van. Igen, új cuccok.
2011. febr. 15. 07:07
 15/21 A kérdező kommentje:

Ár-érték arány....

Nézzük pl.: [link]

5 font=2000 ft

Vaterán és teszveszen körül néztem, a legolcsóbb:

[link]

Még ha magyarországi szállítással kéred, szerintem nincs fél kg-nál több, kb, 600 ft lehet.

2011. febr. 15. 09:24
 16/21 anonim ***** válasza:
Értem,köszönöm az infót!Nekem nem léptetett tovább a nyíl az oldalakra,csak azt a hármat dobta ki.De gondolom itt is szemezgetni kell,mert nem minden olcsóbb(még nem nézegettem meg annyira őket)?Tehát akkor az oldal megbízható?Annyi a dolgom,regisztrálok, kitöltöm a megrendelőlapot és 400ft/fonttal számolok,plusz a Mo.i postaköltség?Előre kell utalni a pénzt magyar számlaszámra?
2011. febr. 15. 11:14
 17/21 A kérdező kommentje:
Igen, 400 ft-al számolsz, és csak a magyarországi postaköltség jön hozzá. Egyébként nyugodtan kérdezhetsz tőlük is, én is sokat kérdeztem, szinte azonnal válaszoltak:) Persze, ha tudok én is segítek:) Én már rendeltem, de még nem érkezett meg. Vesztenivalóm nincs, mivel csak akkor kell fizetni, ha megérkezett a cucc Mo-ra hozzájuk.
2011. febr. 15. 11:25
 18/21 anonim ***** válasza:
Köszönöm,nagyon kedves vagy:)És mennyi időbe telik míg megjön a cucc?Mikor rendelted a mostanit?
2011. febr. 15. 12:03
 19/21 A kérdező kommentje:
10-én rendeltem, 21-ig kell leadni rendeléseket. Gondolom utána rendelik egyben meg. A mostani rendelések megjöttek, mert átváltották, hogy megérkeztek. Erre 15-e volt kiírva. Van egy olyan menü, hogy rendelés/érkezés.
2011. febr. 15. 12:45
 20/21 anonim ***** válasza:
Hálás vagyok a segítségért,köszönöm:)
2011. febr. 15. 12:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!