Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miért nézik le azt az anyukát,...

Miért nézik le azt az anyukát, aki 11 hónapos babájának már szeretne tehéntejet is adni? Generációk nőttek fel rajta, és semmi bajuk.

Figyelt kérdés
2009. febr. 10. 11:39
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Kérem vegyék le az előző hozzászólásomat,mert azt eltávolították,amelyre ez válasz volt. Így pedig érthetetlen és értelmetlen lett az én válaszom.
2009. febr. 16. 22:07
 12/17 anonim ***** válasza:
Itt nem szokás válaszokat törölni. Azt se törölték, amire te válaszoltál, és a tiédet se fogják (a moderátorok amúgy se lesik a kérdéseket, hogy ki mit szeretne).
2009. febr. 16. 23:34
 13/17 anonim ***** válasza:
Abban a bizonyos írásban arról volt szó,hogy azért van tele az onkológia 28-38 éves daganatos betegekkel,mert az ostoba emberek tehéntejet adnak a gyereküknek,és mindenki allergiás (szó szerint már nem tudom idézni)Nos,látod valahol ezt a hozzászólást? Mert én erre válaszoltam,de ez a hozzászólás eltűnt. Vagy csak én nem látom?
2009. febr. 17. 18:08
 14/17 anonim ***** válasza:
Én látom. Pipáld ki a négyzetet és te is látni fogod.
2009. febr. 17. 18:24
 15/17 anonim ***** válasza:
Milyen négyzetet pipáljak ki?
2009. febr. 18. 23:08
 16/17 anonim ***** válasza:
A kérdés alatt van egy négyzet, hogy szeretnéd a nem hasznos válaszokat is látni, ki kell pipálni és akkor látod.
2009. febr. 19. 12:22
 17/17 anonim ***** válasza:
Köszönöm,megtaláltam.
2009. febr. 19. 23:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!