Miért nézik le azt az anyukát, aki 11 hónapos babájának már szeretne tehéntejet is adni? Generációk nőttek fel rajta, és semmi bajuk.
Figyelt kérdés
2009. febr. 10. 11:39
11/17 anonim válasza:
Kérem vegyék le az előző hozzászólásomat,mert azt eltávolították,amelyre ez válasz volt. Így pedig érthetetlen és értelmetlen lett az én válaszom.
12/17 anonim válasza:
Itt nem szokás válaszokat törölni. Azt se törölték, amire te válaszoltál, és a tiédet se fogják (a moderátorok amúgy se lesik a kérdéseket, hogy ki mit szeretne).
13/17 anonim válasza:
Abban a bizonyos írásban arról volt szó,hogy azért van tele az onkológia 28-38 éves daganatos betegekkel,mert az ostoba emberek tehéntejet adnak a gyereküknek,és mindenki allergiás (szó szerint már nem tudom idézni)Nos,látod valahol ezt a hozzászólást? Mert én erre válaszoltam,de ez a hozzászólás eltűnt. Vagy csak én nem látom?
14/17 anonim válasza:
Én látom. Pipáld ki a négyzetet és te is látni fogod.
15/17 anonim válasza:
Milyen négyzetet pipáljak ki?
16/17 anonim válasza:
A kérdés alatt van egy négyzet, hogy szeretnéd a nem hasznos válaszokat is látni, ki kell pipálni és akkor látod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!