Ma vagyok 13+2 napos kismama! A családi adókedvezményt azt mondták, hogy ezt csak január 31-ig lehetett igényelni, de akkor még nem volt 91 napos a babám! Most akkor már nem lehet igényelni?
Figyelt kérdés
2011. febr. 8. 17:32
1/4 anonim válasza:
Szia!
Az adókedvezményt akármikor igényelheted,van olyan rovat,hogy melyik hónaptól szeretnéd.
Januárban én igényeltem,februártól a férjem kapja majd.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ!Te is kismama vagy?
2011. febr. 8. 18:23
3/4 anonim válasza:
Nem ,én múlt héten kezdtem el újra dolgozni,amíg le nem vizsgázom,addig kevesebb a fizetésem,azért kértük a férjemnek.
4/4 anonim válasza:
Veled vagyok egy idős. Bármelyik hónapban igényelheted. Sőt év végén akár 1 összegben is visszamenőleg a baba-magzat 91 napos korától.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!