Milyen annak az anyukának az élete, akinek a két gyermeke közt kb. másfél év korkülönbség van, és a nagyszülők messze élnek?
Szia!
A fiam es a lanyom kozott 14 honap a kulonbseg. Angliaban elek, igy a csaladom segitsegere ilyen teren nem szamithatok. A ferjem is reggeltol estig dolgozik.
Az elejen nehez volt, de megoldhato. Szervezes kerdese az egesz. A haztartas? Nos, voltak napok, amikor a mosogatas is kihivast jelentett. De nem bantam meg.
A fiam most 29 honapos, a lanyom 15. Attol a naptol, hogy a lanyom el kezdett maszni, a fiam teljes erteku jatszotarsnak tekinti. Mostanra elvalaszthatatlanok. Es egesz nap szepen eljatszanak egyutt, mindenre van idom. Mara konnyebb a helyzetem, mint az egy gyerekes anyukaknak.:)
Nagyon orulok neki, hogy igy alakult, es ilyen kicsi kozottuk a korkulonbseg. A harmadikkal sem vartunk sokaig, most vagyok 22 hetes terhes.:D
A ferjem otthon volt 1 hetig, o segitett. Ugy tudom, Magyarorszagon is jar az apukanak a szulesi szabadsag, amit akkor vehet ki, amikor csak akar.
Szerencsere nagyon konnyu (1 ora alatt) szulesem volt, gatvedelemmel, igy egyaltalan nem viselt meg. Csak azert kellett korhazba mennem, mert cukros vagyok, es megfigyeltek a babat 24 oran keresztul. Utana mar mehettunk is haza.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!