Van olyan nő, aki nem szeretne gyereket? Miért nem?
Figyelt kérdés
2009. febr. 9. 14:06
1/12 anonim válasza:
van, múlt héten írt épp vki...ha nem hát nem, nem vagyunk egyformák s sztem ezért senki sem elítélendő....
2/12 anonim válasza:
Hát biztosan van. De szerintem ez nem normális dolog. Amúgy meg én jól megadóztatnám, mivel a gyerekszülés társadalmi érdek is, nem csak egy-egy személy magánügye.
3/12 anonim válasza:
én ismerek ilyet,27éves,kapcsolatban él.egyszerűen nem akar.ez fura nekem,21éves vagyok,de természetes,h lesz gyerekem.legalábbis remélem nem lesz orvosi oka,hogy ne legyen.
4/12 anonim válasza:
Az én ismerősöm 8 éve él együtt az élettársával, Ő már szeretne babát, bár sosem beszél róla, a testvérétől tudom, akivel együtt dolgoztam a szülés előtt. Ám a férfinak fontosabb a hobbija, a kényelem, így a baba még várat magára...
5/12 anonim válasza:
Szerintem az nem baj, de akkor ne is szüljön muszájból. Ha nem akarja, azt a baba megérzi.
6/12 anonim válasza:
van aki gyerek nélkül is boldog.nem kell elitélni,mindenki másképp él.és szerintem magánügy a gyerek szülés,mert nem az államnak szülünk,hanem magunknak.nem tudhatjuk miért nem akar gyereket.
7/12 anonim válasza:
Sajnos nagyon sokan vannak, nem is sejtik micsoda csodáról maradnak le.
Mondjuk ebben a mai gazdasági helyzetben valahol érthető is, de azért nagyon sajnálom őket.
Nekem életem legszebb pillanata volt a kislányom születése és azóta is ő az életem értelme:):):)
Nagyon boldogok voltunk amúgy is a férjemmel, de most még boldogabbak vagyunk :D!
4 hós kislány anyukája
8/12 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Kíváncsi lennék a konkrét indokokra, amiért nem akarnak a nők! (Karrier? Fájdalom? ...?)
2009. febr. 9. 14:53
9/12 anonim válasza:
Van 2 gyerekem.Boldoggá tesznek.
Vágyom még most is újabb gyereket vállalni.
DE:-nem vállalnék,mert félek h nemvagyok már elég fiatal,egészséges.Félek,nehogy bajom legyen és a gyerekeimet (esetleg hármat)akkor ki neveli fel???
Félek hogy (második)férjem nem tart ki mellettem.
10/12 anonim válasza:
Én megmondom őszintén hogy azokat a nőket akik egészségesek és semmi akadálya annak hogy szüljenek és mégsem akarnak gyereket én mélységesen elítélem és nem tartom őket igazi nőnek. Hiszen mi azért születünk hogy mi is szüljünk, hogy életet adjunk egy másik emberi lénynek. Semmi nem lehet fontosabb, sem karrier sem hobbi. Semmi. Ha csak egyet akkor egyet. De szülnünk kell. Ez a véleményem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!