Lányok! Szuléskor bent volt a párotok? Hogy viselkedett?
Nagyon érdekel, hogy élte àt màs pàrja a szulést :)
Az én uram -bàr elotte voltak kételyeim- nagyon bàtor volt, a kitolàsi idoszak alatt jobban orditott és jobban instruàlt mint a szulész, a pici megszuletése utàn pedig mint valami tigris, ugy védte a picit. Hogy nyulnak hozzà a novérek,hogy fogjàk meg,egy màsodprecre nem vette le a szemét a bébikénkrol:)Nagyon buszke voltam rà; és ti?
Szia!
Az én párom az utolsó pillanatig bizonytalankodott, hogy bent legyen-e, vagy sem. Úgy beszéltük meg, hogyha nem bírja, kimegy. Aztán az események ugye olyan fokozatosan következtek, hogy mire észbekapott, már a szülés kellős közepén voltunk. Ő nem ordított, de nagyon jó volt, hogy velem volt. Ha szomjas voltam inni adott, ha gáz kellett, azt adta. Végig fogta a kezem és nyugtatott. Azt mondja, nem bánta meg, sőt! Örül, hogy ott lehetett, mert mikor meglátta a fiát kibújna, élete legfantasztikusabb pillanata volt. Olyan földöntúli örömben volt része és azóta olyan büszke rám, én lettem az ő hőse! :) Ő is iszonyatosan vigyázza a gyermekét, ha valaki rosszul néz rá, vagy nem úgy fogja, már szikrázik a szeme.
velem is bent volt az elején, minden fájásnál bocsánatot kért, mintha nem akartuk volna mindketten... a fájások között jókat vicceltünk (ránézek az órára és mondom hogy lemaradok a Szex és New Yorkról...), nézte az NST papírján a fájásokat, mondta hogy ez most erősebb volt mint az előző (tényleg???), de sajnos császár lett a vége és oda már nem jöhetett. A babát is csak kutyafuttában a műtőből kifele egy pillanatra láthatta, nagyon bánt, hogy így alakult. De azért büszke vagyok magunkra.
6 hónapos kisfiú anyukája
:)
Làtjàtok, csajok, milyen Supermanekkel élunk egyutt :D
Pedig gondolom bennuk is volt annyi félsz szulés elott :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!