Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Visszamentek dolgozni, ha...

Visszamentek dolgozni, ha lejárt a GYED? Vagyis mikor még csak 2 éves lesz a pici?

Figyelt kérdés
2009. febr. 9. 09:36
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Muszáj, mert utána nagyon keveset adnak és a hitelünk meg nő.

Pedig szívesen maradnék vele egy évet itthon.

2009. febr. 9. 10:00
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk ugyanaz a helyzet mint az előttem válaszolónál.
2009. febr. 9. 10:13
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk nincs bölcsi, és a nagyszülők is dolgoznak, úgyhogy én maradtam gyes-en, és szerencsére a párom jól keres. Persze más helyzetben, ha rákényszerülnék, biztos a munkát választanám a nélkülözés helyett, de ha nincs anyagi gond, mindenképp otthon maradnék a gyerek 3 éves koráig.
2009. febr. 9. 10:21
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Én már 1 éves korában visszamegyek, apa marad itthon gyeden.
2009. febr. 9. 11:54
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Kénytelen lennék ugyanolyan okokból mint az első válaszoló. Viszont a környékünkön nincs bölcsi. :(
2009. febr. 9. 12:09
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Én külföldön élek és itt csak fél éves korig jár ilyesmi, úgyhogy a szívem szakad meg, de megyek vissza dolgozni fél év után.
2009. febr. 9. 12:29
 7/10 anonim ***** válasza:
Én már egy éves korában visszamegyek, anyukám marad majd itthon vele gyes-en.
2009. febr. 9. 14:12
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Én nem dolgozni, hanem egyetemre megyek amikor két éves lesz, azaz most ősszel. Kb. ugyan ott leszek vele, mintha dolgozni mennék vissza. Azt semmiképp nem engedhetném meg magamnak, hogy csak GYES-en itthon maradjak. Főleg így, hogy egyedül vagyok. De én nem bánom igazán, örülök, hogy mehetek emberek közé is, és a fiamon is látom, hogy szüksége van a gyerektársaságra.
2009. febr. 9. 20:30
 9/10 anonim ***** válasza:

Én az első lányommal is 3évig otthon maradtam, és úgy tervezem, hogy most is így teszek. 23 hetes terhes vagyok, mire lejár a GYED-em, a nagyobb lányom pont elkezdi az iskolát. Legalább az első évben többet tudok neki segíteni a tanulásban.

Persze ez még csak terv, hiszen ha jelentősen megváltozik az anyagi helyzetünk, sajnos nekem sem lesz más lehetőségem, mint visszamenni dolgozni.

2009. febr. 10. 14:48
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

A nagyfiam már 1,5 évesen bölcsis volt,a picivel / most 3 hónapos/ 2 éves koráig szeretnék itthon maradni,de már idén szeptemberben felvetetem a bölcsis listára,hogy biztos legyen helye jövőre!

A munkahelyemen is jövő novembertől számítanak rám!

2009. febr. 16. 16:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!