Dohányos (volt dohányos! ) anyukák, hogyan tettétek le a cigit? (hogy miért kérdezem lásd alább)
Az első gyermekemnél már a tervezésekor lecsökkentettem a cigi mennyiségét. A 3. hónapban amikor megfogant a babám,valahogy megéreztem,és onnantól a pozitív tesztig már csak napi 1 szálat szívtam el, + teszt után egyet sem.
Sajnos,amikor már nem szoptattam egy stresszes időszakban visszaszoktam (gyermekem előtt és közelében sosem gyújtok rá),de azért mégis dohányosnak mondom magam.
Most a második babának "adtunk zöld utat",tehát jöhet,de néha olyan nehezek a napjaim,hogy úgy érzem most sokkal nehezebb lesz letenni.
Tisztában vagyok a káros hatásokkal,nem csak a babára nézve hanem magamra is,és tudom,hogy már most hogy tervezzük a babát nem kéne egyetlen szálat sem szívnom,de nem megy.
Tanácsokat,ötleteket kérek.
Hogyan tegyem le?
Ti hogy csináltátok?
Akik nem dohányoznak kérem szépen ne nagyon írjanak,mert a gondomat úgyis csak az érti meg igazán,aki hasonló cipőben járt vagy jár.
Nagyon köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!