Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Kérjem az adókedvezményt?...

Kérjem az adókedvezményt? Gyeden vagyok.

Figyelt kérdés

Februártól gyedet kell kapjak eddig a tgyásom 72 ezer volt egy hónapban.

Ki is küldték a papírt amit vissza kell küldenem,de nem tudom,h érdemes-e kérni.

Egyedül nevelem a két gyermekemet ha kérem nem sokkal kapnék többet.

És mennyi összeget kell beírni ha valaki tud segítsen.köszönöm.

2011. febr. 2. 17:40
 1/2 anonim ***** válasza:

Bruttó 72.000, vagy nettő, kézbe ennyit kaptál? Mert nem mindegy...

De tulajdonképp mindegy. NE irj be összeget, hanem csak annyit irj, hogy 2 gyerek után kéred és beirod a gyerekek adatait.

Nem értelek, hogy neked nem érdemes kérned... Neked olyan jól megy, hogy ha kapsz ingyen havi 2-3 ezer forintot és ehhez csak egy papirt kell kitölteni, akkor az neked nem éri meg???

Ha kértél adójóváirást (másik papir, de jár neked, ez havi 12.100 Ft-ot jelent neked), akkor havi 2.000 Ft a családi adókedvezmény esetedben, ha tényleg a bruttó TGYÁS-od volt ennyi.

2011. febr. 2. 20:25
 2/2 anonim ***** válasza:
Ha nem kéred, az ez évi adóbevallásnál fogod visszakapni. Én nem kértem, jó lesz majd egy összegben.
2011. febr. 2. 22:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!