Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Milyen gyerekülés a jó 15-36...

Milyen gyerekülés a jó 15-36 kg-os kategóriában, ami nem túl drága?

Figyelt kérdés
2011. febr. 2. 13:20
 1/4 anonim ***** válasza:
Graco
2011. febr. 2. 13:26
 2/4 anonim ***** válasza:

szia!

nem tudom neked mit jelent a nem túl drága? nekünk Cybex sx van szeretjük 30-ért vettem a babyoutletben

2011. febr. 2. 22:38
 3/4 A kérdező kommentje:
Én is 30.000 ft körül gondoltam, és pont a Cybexet néztem ki. Nektek melyik van az isofixes, vagy amelyik nem az? Bár amelyik nem isofixes az olcsóbb, viszont úgy olvasom, hogy dönthető a háttámlája? Tényleg úgy van, és kényelmes a gyereknek?
2011. febr. 3. 09:58
 4/4 anonim ***** válasza:

szia!

utolsó vagyok a háttámla felveszi a kocsi ülésének a szögét és a fejtámla dönthető több pozícióba ha elalszik hátra tudod neki dönteni hogy kényelemesebb legyen,

a lányom szereti igen kényelmes neki és ez az X-es elég jó teszteredményeket kapott mi azért ezt vettük!

[link]

itt vettük és ezt a fajtát

2011. febr. 3. 10:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!