Anyukák! Tényleg csak a drága gyerekülés jó?
Nagyon sok hozzászólást olvastam hogy ők 50-60e ft-ért vettek gyerekülést. Én olyan 30e ft körül szánok rá, nem nagyon tellik többre? Legyen lelkiismeretfurdalásom hogy ezek nem lesznek biztonságosak? Tisztában vagyok vele hogy a gyerek biztonsága mindennél fontosabb, ezt én is így gondolom, de olcsóbb gyerekülés nem is biztonságos?
Linkelek két oldalt ilyen gyerekülést néztem:
Nekünk nania volt párszor megirtam és lekiabálták a hajamat hogy nincs rajta a törésteszten sehol mert 13000.-volt az ötvenezres lehet hogy rajta van egy listán x. helyen de attól még ugyanugy hetente egyszer ül bele..ha drágább lenne se mennénk többet autóval.
baleset ugyanugy történhet 200 méteren meg 20.000 km-en is...ezért nem vettünk mi se 50.000- eset.
a naniát továbbra is ajánlom mert jó kényelmes és megfizethető.
Mi anno összekaptunk a férjemmel ezen a témán. Én nem akartam drágát (ő viszont biztonságosat akart), így lett a Römer King 9-18 kg, amit mindjárt ki is nő :(
Én mindig azt mondtam, hogy a gyerekem biztonsága, persze, az a legfontosabb, de ha belegondolok, ennek a biztonságnak igazából egy baleset kapcsán van jelentősége, amúgy nem, mert az ülések kényelmesek. A húszezres is, meg a százezres is.
És eleve úgy indultam (indulok) neki, hogy nem fog baleset érni minket (és ezért imádkozom is minden nap). :)
Szóval ha "csak" a 30 ezrest tudjátok megvenni, akkor vegyétek azt meg. Ha nekünk se lett volna rá pénzünk anno, akkor mi is olyat vettünk volna (vagy akkor is, ha a férjem nem vitatkozik velem.. végül ő vette meg).
a nania nem is tűnik gagyinak, brendonban is kapható :-)
igen, tényleg vannak lehurrogó válaszok :-(
Én is írtam egy kérdést a napokban:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak_..
Mi végül a drgábbat vettük meg, olyan alapon, hogy ezt néztem ki először, pár hónpja, és nálam általában mindig az első marad és rászántuk anno ezt a pénzt. Szóval mi megtehettük. Egyébként meg amit mi néztünk brendonos touragoo ilyen, mint amit linkeltél. Szerintem jók ezek is. Ha elolvasod az utolsó kommentem, abban benne van, végül miért döntöttünk a drágább mellett, főleg pont a bekötés miatt.
Ja, és még valami: mondjuk ebben az árkategóriában én nem láttam 9-18-asat, de ha van, lehet, hogy érdemesebb azt venni. Úgyis egy gyereknek 3 gyerekülés kell: 0-13 hordozó, 9-18 vagy 9-25 gyerekülés, aztán ami 15-36-ig van talán. Azt a nézetet viszont vallom, hogy ami jó egy 20 kilós gyereknek, nem biztos, hogy jó egy 10 kilósnak.....
Szóval én is ebben a dilemmában voltam, hogy mi van ha nincs tesztelve? Attól még lehet jó.... Lehet! De inkább ne próbáljuk ki semelyiket!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!