Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Segítene valaki babakocsit...

Segítene valaki babakocsit választani? Az ár nem lényeg!

Figyelt kérdés

Valami igazi csajos babakocsit keresek ami kényelmes és mégsem egy batár doboz szerű valami! :) Segítsetek.....én nem tudok dönteni annyi féle fajta van!Az ára nem lényeg!Ha gondolod belinkelheted nekem álmaid babakocsiját is!:)

Köszi a segítséget és akkor várom a linkeket!

2011. febr. 2. 08:54
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

1.vagyok.Nekünk nagy autónk van,így jól befér.És nincs gondom az összecsukással sem.

Mi a mózest 4 hónapos koráig használtuk,mert utána már nem maradt meg benne a kisasszony,nézelődni akart.egyébként jó nagy a mózes.Ugyan nekünk nyári babánk van így nem kellett sok gönc,overál rá,de abban is vígan elfért volna.De mire jött a hideg,áttettük a sportba,jól megdöntve,és a dereka alá is tettem egy pládet,hogy még vízssintesebb legyen neki,de azért kilásson.Azért nem a hordozóban vittem sétálni,mert az nem téliesíthető annyira,bár már láttam kifejezettem olyan bundazsákot ami hordozóba való!Már a hordozót nem használjuk.Most 7 hónapos és 6 hónaposan vettünk neki autósülést 0-18kg,mert a hordozó már szoros volt neki,az autóban.

2011. febr. 2. 13:31
 12/12 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm! :)
2011. febr. 2. 13:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!