Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Segítene valaki babakocsit...

Segítene valaki babakocsit választani? Az ár nem lényeg!

Figyelt kérdés

Valami igazi csajos babakocsit keresek ami kényelmes és mégsem egy batár doboz szerű valami! :) Segítsetek.....én nem tudok dönteni annyi féle fajta van!Az ára nem lényeg!Ha gondolod belinkelheted nekem álmaid babakocsiját is!:)

Köszi a segítséget és akkor várom a linkeket!

2011. febr. 2. 08:54
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Szia!Nekem 3 kerekű van és soha nem vennék mást!!!Imádom!Megmutatom nekem milyen van és hogy melyik az amiket még megvennék!

Ilyen van nekünk:

[link]

(csak más színben,csajos színben:D )

És ezek ,amik még tetszenek!!!

[link]

[link]

Persze ehhez az kell,hogy szeresd a 3 kerekűt!Én 4 kerekűvel kezdtem,de miután kipróbáltam barátnőm 3 kerekű kocsiját,én is lecseréltem.

Egyébként ha nem terepre kellene,hanem csakis városban használnám a kocsit ,akkor ezt vettem volna meg:

[link]

Sokan fogják írni,hogy ezek drágák,de én szeretnék vagy 3 babát és megtehettem,hogy jó kocsit vegyek!Jó keresgélést Neked!Egy jó kocsi nagyon megkönnyíti a Te életedet is...

2011. febr. 2. 09:08
 2/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!A Maxi-Cosi Mura nekem is tetszik!:) Nektek bevált?Könnyű vele fordulni? Még a Stokke is tetszik így tényleg nagy a választék! :) A bőség zavara! :)
2011. febr. 2. 09:12
 3/12 anonim ***** válasza:

Nekem Titi márkájú van,és mindenben elégedett vagyok vele.

Amik miatt választottam:

- kompakt (hordozó,mózesrész,sportrész is van hozzá,mindegyik a vázra csatlakoztatható)

- könnyű (akkor még első emeleten laktunk,fontos volt a súlya!)

- kicsire csukható a váza (Fiat Panda kocsim van,abba az icipici csomagtartóba simán befért!!)

A legeslegjobb az benne,hogy sokáig jó,mivel minden életkornak megfelelő részek megvannak hozzá.

Amit külön imádtam,hogy a bébihordozó is rátehető a vázra,és ha kocsival mentünk valahova a babámmal,akkor kivettem a kocsiból a hordozót,rátettem a vázra és már mentünk is.

Egyetlen hátrányt tudok csak mondani,hogy a tolókar nem átfordítható,de ez nem zavart. Ráadásul mindegyik része (hordozó,mózes és sportrész is) mindkét irányban feltehető,egyetlen mozdulattal megfordítható még akkor is ha a gyerkőc benne ül!

2011. febr. 2. 09:16
 4/12 anonim ***** válasza:
2011. febr. 2. 09:26
 5/12 Nigra ***** válasza:
Én az ABC Design 3-Tec-et ajánlom. Egy álom vele közlekedni :)
2011. febr. 2. 10:19
 6/12 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekünk ilyen van és nagyon szeretjük:

[link]

Előnyei:

- helyben megfordul,

- könnyű, könnyen kezelhető (egy-két katt az egész)

- ahhoz képest, hogy mekkora, viszonylag kicsire csukható,

- mózese nagy, s amit máson nem láttam, az a "felhajtható izé" a takaróján, ami hirtelen jött eső, szél, hó esetén nagyon jól jön,

- hordozó, sportrész mindkét irányból feltehető, a mózes csak szemből,

- és a nagy kerekeinek köszönhetően átmegy mindenen.

2011. febr. 2. 10:39
 7/12 anonim ***** válasza:
1.vagyok!Nagyon bevált!Imádom!Sportos,de mégis nőcis,vagány,és nagyon stabil.Megvan nekünk hozzá,minden feltét,sport,mózes,babyhordó!Egy kézzel is könnyedén irányítható!Egy helyben megfordul!ÉS ami a legfontosabb,nagyon kényelmes a lányomnak,mert tágas!És nagyon jól téliesíthető!
2011. febr. 2. 12:09
 8/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek!:)sokat segítettetek!

Kedves 1.válaszoló!Még annyit szeretnék kérdezni hogy a mózes jó tágas és kényelmesnek tűnik??Kb mennyi ideig lehet használni a mózes részét? Nagyon megtetszett ez a kocsi és mi is a komplett szettet vennénk meg! :) (Flamingo színben):)

2011. febr. 2. 12:13
 9/12 anonim ***** válasza:

Barátnőméknek szintén ez a Maxi Cosi mura van. Őszintén? Én ennyi pénzt nem adtam volna érte, és már ők is megbánták. Ugyan könnyű vele fordulni, de a csomitartójukban alig fér el a babakocsi még összecsukva is, mert batár nagy. A mózest jól kihasználták ugyan, de pl. a sport részhez egy külön adapter kell a vázra, és nem egyszerű bepattintani, hanem akkor már totál szét kell szedni az egészet, és csak utána tudod összecsukni a babakocsit.

Csak még egy aprócska megjegyzés: mi is 3in1 babakocsit vettünk, és a mózes részét össz-vissz 7 hetes koráig használtuk, ugyanis utána nem maradt meg benne a kisfiam. Bébihordóval kellett járnunk sétálni, mert a mózesben üvöltött. Szóval én még a 80ezres babakocsinkat is megbántam, nem ha még egy ilyen 200ezreset vettem volna... na akkor vertem volna igazán a fejem a falba.

2011. febr. 2. 12:58
 10/12 anonim ***** válasza:

Nekünk ilyen van.

[link]

Egyenlőre nagyon szeretjük.

Könnyű, szétszedhető, jól lehet vele közlekedni "vad" terepen is.

2011. febr. 2. 13:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!