Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Vállalnátok a főiskolát 34évesen?

Vállalnátok a főiskolát 34évesen?

Figyelt kérdés
Egy 2éves gyermekem van,nem is ez inkább a korom aggaszt.Anyukák ti ezt hogy látjátok?
2011. febr. 1. 12:47
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Soha nem késő...miért ne?
2011. febr. 1. 12:48
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
persze
2011. febr. 1. 12:49
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
3 gyerekkel vágtam bele. A legkisebb 1,5 éves volt, a középső 2,5, a nagy 6,5. Nem mondom, hogy egyszerű volt, kellett hozzá a család támogatása, de meg lehetett csinálni. Mondjuk aludni nem sok időm maradt. Egy dologra ügyeltem nagyon, nem telt el nap, hogy ne foglalkoztam volna a gyerekekkel. Inkább hideget ettünk, de a napi közös játék megvolt.
2011. febr. 1. 12:52
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

igen, miért ne?

idén leszek 37 és most megyek mesterire. Mire a diploma a kezembe lesz 40 leszek. Szerintem sosincs késő tanulni.

gyerekeim 1 és 3 évesek.

2011. febr. 1. 13:00
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Naná!

Sőt!

Én mondjuk még csak 28 vagyok,de amikor teherbe estem abban az évben jelentkeztem főiskolára.

Most másodéves vagyok,és ha befejezem (közben remélem jön a a második baba) akkor erősen gondolkodok egy másod diplomán.

2011. febr. 1. 13:08
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
szia, a kor a legkisebb akadály! Én "csak" 32 éves voltam mikor jelentkeztem levelezőre, 8hetes volt a babám az első konzultációkor.Minden szünetben a wcben fejtem a mellem, nagyszünetben meg behozták a babát, és úgy szoptattam. A 110-es osztálylétszámból max. 10 volt, aki nála fiatalabb volt, vagy nem volt gyereke! Voltak nyugdíjasok is, és nálam sokkal idősebbek is. Jót tett az agyamnak meg egy kicsit a lelkemnek is ez a havi 3nap kimozdulás! Persze, komoly "logisztikai"munka megszervezni, hogy ki, mikor segít a gyerekvigyázásban. Ha van segítséged, vágj bele mindenképpen!
2011. febr. 1. 13:13
 7/7 anonim ***** válasza:
Én is ezt fogom tenni 34 évesen, 3 gyerek mellett. :)
2011. febr. 1. 22:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!