Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » 2gyermek után mennyi GYES jár?

2gyermek után mennyi GYES jár?

Figyelt kérdés
júliusban születik a második gyermekem. a kislányom akkor lesz 15 hónapos. a két gyermekre mennyi gyes jár?
2009. febr. 7. 14:04
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Ugyanannyi mint egyre, pontosabban hiába vagy külön külön jogosult, ellátás csak egy gyerkőc után jár. (kivételek az ikrek, ahol tényleg dupla gyes jár)
2009. febr. 7. 14:08
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
2 gyermekre ugyanannyi gyes jár mit egyre.Ikrek esetében is,sőt az egyszeri anyasági sem dupla,csak valami 20000-el több.De ha van munkahelyed akkor már lehetsz táppénzen,és majd újra igényelheted a T-gyást majd 2 éves korig a gyedet.Utána mehetsz gyesre.Ha nincs munkahelyed,akkor sajnos csak a gyes jár,egyik gyermeked után.
2009. febr. 7. 14:28
 3/4 anonim ***** válasza:
Ikrek után dupla gyes jár, méghozzá nem is 3 éves korig, hanem az iskolakezdésig.
2009. febr. 7. 19:37
 4/4 anonim ***** válasza:

Igen,igazad van 3-ik hozzászóló,ikrek esetében dupla a gyes.De csak a gyes,a T-gyás és a gyed az nem.

Viszont 2 gyerekkel ha nem ikrek csak egy ellátást lehet igénybe venni.Én is így vagyok itthon két kicsivel.

2-ik voltam.

2009. febr. 7. 20:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!