5. napja szültem és kijött az aranyerem mit tudok vele csinálni?
Figyelt kérdés
2011. jan. 31. 13:32
1/7 anonim válasza:
Gratulálok-a babához persze!Az aranyérre hemoridot ajánlok.
2/7 anonim válasza:
Sok rostot tartalmazó ételt egyél, csökkentsd a zsíros, cukros élelmiszerek bevitelét. Zöldség nyersen, párolva, főzve, gyümölcs nyersen, olajos magvak, korpás ételek, sütőtök, magvas kenyerek, tönkölylisztből készült péksütemények, csíranövények.A lenmagnak mindennapi táplálélnak kellene lennie. Az aszalt szilva ősi módszer, de a leve is jó székletlazító. Nedves tisztítókendővel tisztítsd a dudorokat, ne durva wc papírral. Kellemes ülőfürdőt készíthetsz kamillából, feketenadálytőből, cickafarkból, pásztortáskából, vadgesztenye virágából, mezei zsurlófűből, zsálya levélből, és tölgyfakéregből. A növények egymás hatását erősítik. Használható még körömvirág kenőcs is sebgyógyításra, de ha a házi módszerek nem segítenek, megfelelő gyógyszertári kúpokkal, kenőcsökkel orvosolható a baj.
3/7 anonim válasza:
Lehet kapni a Brendonban aranyér, illetve gátpárnát (gyűrű alakú hungarocell golyókkal töltött párna). Én terhesség alatt a Hemorid nevű krémet használtam, gondolom ezt szoptatás alatt is lehet. A Sperti nevű krémet is vettem, de nekem az nem használt. Jobbulást és boldog babázást!
5/7 anonim válasza:
ÉN már nem emlékszem, mi volt a neve, de egy krém volt, amivel kenegetni kellett, és kb. 4-5 nap alatt szinte teljesen elmúlt.
Gratulálok a babához!
6/7 anonim válasza:
GRATULA!:)))
Nekem is szülés után kijött az aranyerem, a dokim javaslatára a sperti nevű krémet használtam, és 1 hét alatt teljesen elmúlott.
Sok boldogságot!:)))
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a kérdéseket és kipróbálom!!!
2011. jan. 31. 14:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!