Mit tennétek a helyemben? Minden válasz érdekel
Figyelt kérdés
2 kicsi gyermekem van, a férjem hetente 2-szer, 3-szor nem jön haza. (elmegy a barátaival sörözni, és kikapcsolja a telefonját...) Próbáltam vele beszélni erről, megígérte, hogy megváltozik, de nem történt semmi.2011. jan. 30. 22:58
11/13 anonim válasza:
Nekem is 2 gyerekem van, az én férjem is elmegy, de ő 2-3 HAVONTA egyszer a barátaival találkozik. Ott is alszik, mert 50 km és nem akar ittasan hazavezetni.
Viszont nem kapcsolja ki a telefonját és többször is felhív. Szeret minket, de a szórakozás kell neki. Mondjuk nekem se ártana:)
Beszélj a férjeddel, hogy ez így nincs rendjén. Biztos, hogy a barátaival van? Miért kell ehhez kikapcsolni a telefonját?
Ne hagyd, hogy ezt csinálja veled!
Nem szabad hagynod!!!!
12/13 anonim válasza:
Egy kocsmába miért is kapcsolja ki valaki a telefont? Szerintem nő is van a dologba!
13/13 anonim válasza:
Mi is így élünk már legalább 4-5 éve,de elválni nem tudunk,mert külön -külön nem élnénk meg.
Ti még az elején vagytok,most fogd meg,ha tudod,mert ha elbízza magát még sokkal rosszabb lesz a helyzet,nekem elhiheted.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!