Mit tennétek a helyemben? Minden válasz érdekel
Őszintén sajnálom.
Kutyából nem lesz szalonna.Ha megváltozna is csak ideiglenesen.
Én elég temperamentumos vagyok,és azt nem tenné zsebre amit tőlem kapna!
Ilyenkor egész este kimarad,gondolom te nem jársz sehova. Sajnos ő változni nem fog,neki így kényelmes. Állíts fel neki szankciókat és húzz egy határt. Az ígéretekkel mindég tele van a padlás. Jelölj ki egy időpontot és ha addig nem történik változás,hagyd ott és költözz egy időre haza a szüleidhez.
A többi napon, mikor hazajön, akkor sétálj ki a ajtón és gyere vissza 3 óra múlva. Menj fodrászhoz, kozmetikushoz, cukrászdába. Ne mondj semmit, csak utólag majd annyit, hogy te most bepótoltad a tegnapi kikapcsolódást, mikor ő volt sörözni a haverokkal. A telefont persze kapcsold ki.
Szerintem hamar beszélgetni akar majd veled.
szia,
pont tegnap beszélgettünk a férjemmel, hogy mi lenne nálam válóok, csak úgy szóba jött. hát ez például. én nem bírnám elviselni. az én férjem is elmegy néha, sosem zártam be, kell neki is a kikapcsolódás, mondjuk havonta, 2 havonta egyszer elmegy, de telefonon mindig elérem, és tudom kivel, hol van. és ha történik valami a gyerekekkel, hogy éred el, vagy bármi. Itt valami más gond lehet, ha nem arra vágyik, hogy veled töltse az estéket, hanem inkább haverok, buli. Próbálj beszélni vele, mondd meg, ha nem változik meg, te ezt nem csinálod tovább, mert nem vagy boldog. ha szeret titeket muszáj változnia.
Ha már beszéltetek és nem változik, az már baj. könnyű azt mondanom, hogy otthagynám, de értem a szituációdat tudom nem lenne könnnyű. De otthagynám, mert én is voltam lent nagyon egyszer a b.béka feneke alatt, már már váláson gondolkoztam, de akkor jött hogy a gyerekek stb. Nálam más volt a helyzet, belátom valahogy fáradt voltam, türelmetlen, mert mikor belegondoltam, a férjem nem rossz. Mostmár jobban sőt jól vagyok. Közben 4 napra kórházba került a férjem, és sokkal nyugodtabban láttam el a gyerekeket, akkor rájöttem, ha nekem ilyesmi rossz lenne, mint pl. most amit te írsz, valószínűleg mennék.
Vannak nehezebb napok persze két kicsivel, de ha nyugodt vagy, nem idegesíted magad a férjeden, hidd el, könyebben veszed az akadályokat.
Nem vagyok váláspárti nem uszítalak, csak vélemény volt. Néha az a jobb ha mégy.
Szerintem csak Jézus segíthet!Anyóséknál ugyan ez volt a szitu csak még rosszabb.Amikor mindketten megtértek befogadták Jézust az életükbe 180 fokot fordultak és a földi pokolból egyből a paradicsomban találták magukat:)
A házasság szövetség :Jóban rosszban!Tarts ki.Minden jóra fordul.Az Atv-n van egy 700-as clubb nevű adás ,nézz bele nagyon sok jó bizonyság van amiből erőt meríthetsz:)Aki hisz annak minden lehetséges:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!