Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Dolgozó anyukák: hogyan...

Dolgozó anyukák: hogyan oldjátok meg a vacsora kérdést?

Figyelt kérdés

Délután 5 órára érünk haza a bölcsiből és munkahelyről, 7-kor pedig fürdeni indul a kisfiam. Tehát van 2 óránk a közös játékra, programokra.

Igen ám, de vacsorát kellene főzni... Hetente egyszer elmegy a hideg vacsi, de én és a férjem csak otthon eszünk főtt kaját, a munkahelyen nem.

Egyikünk sem szeretne a konyhában rostokolni közös játék helyett...

Ti ezt hogyan oldjátok meg? Minden nap főztök? Vagy rendeltek? Vagy készételeket vásároltok? Vagy előre főztök?

Várom a jó tanácsokat, mert egyelőre nem nagyon látom a megoldást! Köszönöm!

2011. jan. 28. 08:49
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

9:08as vagyok

A rántott húst én előző este szoktam kipanírozni, tálcán lefóliázom és berakom a hűtőbe, így negyed óra alatt készre lehet sütni.

A rakott krumplit is össze lehet állítani előző este a tepsiben, hogy másnap csak a sütőbe kelljen berakni.

2011. jan. 28. 09:10
 12/13 anonim ***** válasza:
9.00-ás vagyok! Igen, le lehet fagyasztani a rántott szeletet is. A szeletek közé rakok egy-egy db. folpakkot, hogy ne fagyjanak össze, és így teszem egy zacskóba az egészet. Amikor kiveszed, a felmelegített zsírba, olajba fagyottan tedd bele és rögtön borítsd be. A képződött gőzben megpuhul, utána már csak födő nélkül pirosra sütöd. Pár perc az egész sütés.
2011. jan. 28. 09:44
 13/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek!
2011. jan. 28. 10:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!